metalshow

Antena 1 schimba viata concurentilor si telespectatorilor cu un nou reality show

de talie internationala

Unul dintre cele mai puternice formate internationale de reality show va fi prezent din toamna si in Romania. Celebrul format produs de NBC , “The Biggest Loser” vine si in tara noastra sub titlul “Marele Castigator”.

Show-ul a facut istorie in SUA, Marea Britanie, Australia, atat prin audientele obtinute, cat si prin curentul creat – du o viata sanatoasa, schimba-ti obiceiurile gresite, daca te iubesti pe tine si pe cei apropiati.

Fiecare dintre noi a suferit la un moment dat din cauza kilogramelor in plus. Fiecare are o ruda, un prieten, un apropiat care este complexat din cauza greutatii. Romanii au din ce in ce mai multe probleme de sanatate, chiar si cei foarte tineri.

Emisiunea “Marele Castigator” vine sa arate care sunt greselile pe care le facem noi fata de corpul nostru si cum le putem indrepta, schimbandu-ne viata. Telespectatorii vor vedea ca un om cu probleme de greutate duce cea mai importanta competitie cu el insusi! Vor vedea din povestile concurentilor ca a pierde in greutate nu inseamna numai a arata mai bine, ci a fi mai sanatos, a arata ca ai vointa, a vrea sa cresti in ochii celor din jur, a reusi sa faci lucruri pentru familia ta.

In concurs vor intra 20 de femei si barbati care se lupta, in primul rand, pentru viata lor, scapand de kilograme, si-abia apoi pentru premii. Concurentii vor fi eliminati pe parcurs, in functie de cait au slabit, dar si de alte lucruri. Dar chiar si cei eliminati pot opta sa ramana in competitie slabind si schimbandu-si regulile de viata, de acasa. Marele premiu este de 25.000 E. Premiul al doilea – pentru cei care continua competitia si dupa eliminarea din campus – este de 15.000 de Euro.

Din septembrie pana in decembrie, telespectatorii vor trai alaturi de echipa “Marele Castigator” – cele mai impresionante povesti de viata si, cu siguranta, se vor regasi, pe ei sau pe oamenii din jurul lor, in aceasta emisiune prezentata de Daiana Anghel. Alaturi de concurenti, sustinandu-i clipa de clipa, zi si noapte, vor fi doi antrenori de valoare – Cori Gramescu si Florin Uceanu – sustinatori ai unei vieti sanatoase prin sport si diete adecvate si accesibile.

Telespectatorii ii vor putea sustine pe favoriti si chiar pot participa la un concurs paralel prin intermediul paginii de internet dedicata emisiunii. “Marele Castigator” poate fi oricare dintre noi- spectatorii unor povesti impresionante care vor schimba felul in care ne traim fiecare zi. Iar marile schimbari nu le poti face decat sustinut de cei carora le pasa de tine si-ti sunt mereu aproape: prietenii tai, familia ta si Antena 1.

Bucuresti, 01.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *