metalshow

Antena 1 ofera frumusete la maXim. Pe Facebook!

Antena 1 le va face primăvara mai frumoasă telespectatoarelor sale. În perioada 2-8 martie, postul de televiziune lansează un concurs prin care, timp de o săptămână, pune la bătaie câte un voucher pe zi în valoare de 250 de euro, la un salon de înfrumuseţare de lux din Bucureşti.

Pentru a se număra printre câştigătoare, doamnele şi domnişoarele trebuie să urmărească şi să identifice în timpul emisiunilior Neatza cu Răzvan şi Dani, Acces Direct sau în programul serii cuvintele indiciu oferite de Antena 1, pentru ca mai apoi să intre pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/TV.Antena1?sk=app_193925767296059, în secţiunea concurs, şi să se înscrie în competiţie.

Nu numai doamnele pot participa la concursul organizat de Antena 1. Dacă vor să le facă o surpriză femeilor dragi din vaţa lor, domnii pot urma şi ei paşii de mai sus şi pot câştiga unul dintre voucherele oferite de Antena1.

În fiecare seara, la 23:59 este tras la sorti automat câştigătorul din ziua respectivă. Numele acestuia va fi postat pe pagina de Facebook a Antenei 1 in ziua urmatoare. Perioada de desfăşurare a concursului este 2-8 martie.

Bucuresti, 02.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *