free download 78 travel guides written by experts

Antena 1, mereu pe primele locuri in preferintele telespectatorilor

Românii au ales să petreacă minivacanţa de 1 mai alături de Antena 1. Show-urile Antenei 1 s-au impus pe primul loc în preferinţele telespectatorilor şi în acest weekend. Te cunosc de undeva şi Gabi Firea Show au condus detaşat clasamentele de audienţă,iar Mihai Bendeac a încheiat aseară un sezon de succes În puii mei , chiar si în condiţiile în care o parte dintre români nu mai pot recepţiona posturile trustului Intact, în urma unei decizii abuzive luată de furnizorul de cablu RCS RDS. Mizind pe popularitatea posturilor TV Intact,  RCS încearcă să crească pretul abonamentelor, ignorând dreptul telespectatorilor de a avea acces la programele şi vedetele lor preferate.

Românii şi-au început minivacanţa de 1 mai cu Antena 1. Sâmbătă seara, show-ul primăverii Te cunosc de undeva! a fost lider incontestabil de audienţă atât la nivelul targetului comercial al Antenei 1, 15-54 uran, cât şi în rândul întregului public din mediul urban. 738.000 de telespectatori din mediul urban au urmărit, în medie, prestţiile celor opt concurenţi. Jorge, Lora, Iulian Vasile, Dan Helciug, CRBL, Maria Buză, Julia Jianu şi Delia au trecut din nou prin transformări incredibile, în lupta pentru premiul ediţiei, dar şi pentru acela din marea finală live. În minutul de aur, 22.15, Antena 1 a fost urmărită de 1021.000 de telespectatori din mediul urban, un număr de două ori şi jumătate mai mare, decât al acelora care, la aceeaşi oră, urmăreau PRO TV.

Distracţia a continuat duminică cu Gabi Firea Show. De această dată, în lumina reflectoarelor a păşit o altă mare artistă a României. Irina Loghin a fost invitata ediţiei de ieri a emisiunii prezentate de Gabriela Vrânceanu Firea, spre încântarea telespectatorilor care au făcut şi de această dată ca Antena 1 să se situeze în fruntea clasamentului de audienţă la nivel urban.

Mihai Bendeac a încheiat aseară un sezon de succes În puii mei. În puii mei este unul dintre showurile de comedie de top din România, poziţie confirmată pe parcursul sezoanelor de difuzare. Un frecvent ocupat al poziţiei de lider de piaţă, emisiunea a reuşit să îi ţină pe telespectatori mereu aproape, oferindu-le momente haioase şi personaje care mai de care mai interesante, inspirate din actualitatea românească. În ultimii doi ani, mai mult de jumătate din ediţiile “În puii mei” s-au situat pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor din mediul urban.

Antena 1 le mulţumeşte telespectatorilor pentru fidelitate şi pentru miile de mesaje transmise de când RCS RDS a decis să restricţioneze accesul abonaţilor DIGI la posturile de televiziune ale trusturilor Intact. Telespectatorii au făcut deja sesizări, nu doar la call centerul deschis de Intact Media Group, ci şi în mediul online, la ANPC , CNA sau Avocatul Poporului.

Unul dintre mesaje a ajuns de la o telespectatoare din Italia:
“Buna ziua, aş vrea să reclam şi eu faptul că RCS RDS au scos din grilă programele Antena Group,
şi suntem foarte nemultumiţi. Noi suntem o comunitate de români din Italia, urmăream foarte mult
programele dumneavoastră, şi nu ni se pare corect ceea ce s-a întamplat, mai ales că nici măcar nu am fost anuntaţi inainte. Va rugam sa faceti ceva, să incercati sa ajungeti la o intelegere si să retransmită programele antenei, pentru ca ne lipsesc foarte mult si suntem nerabdători să văa urmărim din nou!” Ioana Bianca Bidian

Intact Media Group pune în continuare la dispoziţia telespectatorilor numărul de telefon: 021.409.17.91, de SMS:1771 şi adresa de mail reclamatii@antena1.ro, unde românii se pot informa despre companiile de cablu și satelit care retransmit posturile Intact.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe targetul all urban
Perioada 28-29 aprilie 2012

Bucuresti, 30.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *