free download 78 travel guides written by experts

Antena 1 lanseaza “Narcisa Salbatica”, un basm al timpurilor noastre

Din toamna acestui an, Antena 1 readuce aventura şi romantismul în casele telespectatorilor săi. Cu un scenariu semnat de celebrul actor argentinian, Gabriel Corado, telenovela „Narcisa Sălbatică” devine un frumos basm al timpurilor noastre.

Nimic nu  e ceea ce pare

„Narcisa Sălbatică” nu este o poveste cu personaje miraculoase şi aventuri supranaturale ci este o imagine a vieţii reale a cărei magie vine din spectaculoasa forţă a destinului. Destinul îşi va pune amprenta pe vieţile protagoniştilor, făcându-i martori la întâmplări incredibile, transformări şi răsturnări impresionante de situaţii.
Povestea Narcisei începe cu o provocare incredibilă. Într-o zi, Tudor, un avocat de succes, cu o situaţie financiară foarte bună pleacă în vacanţă împreună cu familia sa. Ziua se termină tragic când maşina în care călătoreau se răstoarnă într-o prăpastie abruptă. Destinul o aduce pe Narcisa în mijlocul acestui eveniment nefericit şi datorită ei Tudor şi copiii sunt salvaţi. Viaţa lor se schimbă din acest moment si încep să meargă pe un drum comun când Tudor decide să o răsplătească pe Narcisa pentru curajul ei.
Viaţa Narcisei este ca şi a lui Tudor foarte complicată. Narcisa trăieşte într-un sat împreună cu bunica sa în condiţii foarte precare. A rămas orfană de mamă, iar despre tatăl ei nu ştie aproape nimic. Ca să ajute la cheltuielile casei, tânăra lucrează ca model pentru un sculptor din sat, care o plăteşte destul de bine.

O echipă de excepţie

Scenariul „Narcisei Sălbatice” este semnat de Gabriel Corado care mărturiseşte despre povestea sa că este „cea mai sensibilă poveste de dragoste”, iar producţia va purta semnătura Tandem Film. Proiectul se desfăşoară sub coordonarea Augustei Lazarov, Head of entertainement Antena 1 care  pe perioada în care a locuit la Madrid a avut oportunitatea de a produce mai multe  proiecte de acet fel şi a interacţiona cu specialişti în domeniu.

Rolul Narcisei va fi interpretat de Steliana Puşcaş, iar cel al lui Tudor de Ciprian Dumitraşcu. Telespectatorii vor avea însă ocazia să îi vadă şi pe Tania Budi, Andrei Aradits,  Nicole Duţu sau Antonia Ionescu în roluri importante.
 
Cu o intrigă şi personaje spectaculoase, „Narcisa Sălbatică” va transforma toamna aceasta într-un sezon al bucuriei de a trăi viaţa aşa cum este ea, cu surprizele, tristeţile şi mai ales zilele ei de fericire. Această frumoasă telenovelă va aduce aminte celor de acasă că magia încă mai există şi că momente de basm apar chiar şi atunci când realitatea spune poveşti mai puţin fericite.

Bucuresti, 08.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *