free download 78 travel guides written by experts

Antena 1 isi cere scuze pentru eroarea din editia din 23 martie Acces Direct

Pentru editiei din 23 martie a emisiunii Acces Direct, intreaga echipa a dorit sa-i aduca un omagiu lui Mile Carpenisan. In redactia emisiunii nu se aflau doar jurnalisti care au lucrat candva cu fostul reporter special Antena 1, ci si oameni care l-au pretuit si l-au indragit pe omul Mile. Este regretabil ca o eroare umana s-a strecurat in timpul momentelor in memoriam Mile Carpenișanu, cand in platou a fost prezentata o poza cu precizarea ca l-ar infatisa pe Mile, desi chipul din imagine nu era al lui. Antena 1 a cerut scuze familiei lui Mile, care a fost, in schimb,foarte intelegatoare, a simtit si va simti in continuare suportul celor care l-au apreciat pe Mile.

Antena 1 se simte onorata ca a avut in echipa un reporter de front de prima mâna inzestrat cu caliati excepționale. Mile Carpenisan era tipul reporterului occidental ce relata din cele mai fierbinti locuri din lume cu un profesionalism extraordinar. Era un jurnalist care si-ar fi gasit locul la orice televiziune din lume. Era tipul reporterului care se ducea intr-o zona de foc, extrem de periculoasa, si de unde reusea sa transmita niste reportaje care ar fi putut fi preluate si de CNN.

Antena 1 isi exprima toata admiratia si aprecierea pentru Mile, acest om care si-a castigat respectul colegilor de breasla si al prietenilor prin daruirea cu care se implica in tot ceea ce facea.

Bucuresti, 24.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *