metalshow

Antena 1 difuzează serialul Surorile (Kardeş Çocuklari)

După succesul înregistrat de producţia Fetiţa mea, al cărui ultim episod va fi difuzat astăzi, de la ora 14:00, Antena 1 le propune telespectatorilor o nouă poveste emoţionantă, produsă chiar în 2019, în Turcia.

Serialul care a cucerit milioane de inimi, Surorile – Kardeş Çocuklari va fi difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1.

Regizat de Faruk Teber, după scenariul semnat de Sirma Yanik, serialul aduce în centrul poveştii două surori Ümran (Ayca Bingöl), care trăieşte un trai modest la sat alături de fiica ei, Hayat (Afra Saracoglu), şi Ümay (Nur Fettahoglu) care duce o viaţă luxoasă la oraş împreună cu fata ei, Hayal (Alara Turan).

Sisters Artwork

Destinele celor patru se intersectează după mulţi ani, însă trecutul este cel care le dictează viitorul, iar prezentul este unul plin de obstacole.

Cu toate acestea, ele trebuie să găsească puterea de a înfrunta forţa destinului. Întreaga poveste va putea fi urmărită de către telespectatorii Antena 1 în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *