free download 78 travel guides written by experts

Antena 1 aduce in Romania cel mai tare gameshow din lume: Castigi in 60 de secunde

Cel mai tare gameshow din lume vine, în curând, şi în România. Antena 1 le aduce telespectatorilor, din această primăvară, show–ul „Câstigi în 60 de secunde”, un concurs incitant cu o miză de 50.000 de lei. Înscrierile au început deja.

La mai puţin de un an de la lansarea în Statele Unite, Antena 1 le aduce românilor cel mai tare gameshow din lume: „Minute to win it”. Difuzat în SUA de NBC, „Minute to win it” este un concurs incitant, cu probe ingenioase, amuzante şi, cel mai important, contracronometru. Participanţii sunt oameni obişnuiţi care concurează individual şi care se luptă doar cu propriile limite şi cu timpul.

Formatul de succes a făcut în scurt timp înconjurul lumii, fiind difuzat în ţări precum: Australia, Belgia, Brazilia, Germania, Suedia, Uruguay sau Columbia şi urmând a fi lansat şi în alte state.
Mecanismul concursului

„Câştigi în 60 de secunde” este un concurs foarte incitant, atât pentru miza pe care o are – 50.000 RON, cât şi pentru probele inedite şi amuzante. Pentru a câştiga, concurenţii vor trebui să depăşească 10 probe în care vor fi folosite exclusiv obiecte de uz casnic. Pentru fiecare probă, participanţii au la dispoziţie 60 de secunde.

Dificultatea probelor este graduală, însă timpul alocat pentru fiecare probă este acelaşi. Odată cu fiecare probă depăşită, creşte şi suma acumulată. In timpul concursului, concurentul are câteva praguri în care poate decide dacă merge mai departe, pentru a încerca o alta provocare şi a câştiga o sumă mai mare de bani, sau se retrage şi primeşte banii pe care i-a adunat până în acel moment.

Mecanismul înscrierilor

Orcine poate participa la cel mai tare gameshow din lume „Câştigi în 60 de secunde”. Tot ce trebuie să facă este să intre pe site-ul dedicat concursului: //castigiin60desecunde.a1.ro, să aleagă o probă de pe site din secţiunea cu acelaşi nume şi să încerce să o depăşească. Dacă reuşeşte acest lucru în 60 de secunde, nu trebuie decât să se filmeze şi să încarce filmuleţul care-i probează abilităţile în secţiunea «Înscriete-te».

Cei mai curajoşi au început deja să se înscrie pe site-ul www.câştigiin60desecunde.a1.ro cu filmuleţe prin care au demonstrat că în 60 de secunde îşi pot depăşi limitele şi timpul. Unii au arătat că pot face un turn echilibrat din 4 mere, că pot construi o piramidă din pahare de plastic, pentru ca apoi să le readucă îmbinate la loc, iar alţii că pot arunca o sticlă astfel încât ea să cadă tot în în poziţie verticală. Nu sunt scamatorii şi nici trucaje.

Probe de concurs:

Printre provocările pe care Antena 1 le aduce românilor în acest concurs se numără menţinerea unui ou în echilibru pe un bec, ţinerea în aer a unor fulgi, suflând în permanenţă înspre ei, oprirea în poziţie verticală a unor monede care se învârt, folosind un singur deget, aşezarea unor zaruri unul peste celălalt folosind forţa centrifugă sau a unor mere, sub forma unui turn în echilibru.

Bucuresti, 19.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *