Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Antena 1 a lansat aseara cel mai taios show de cooking in compania vedetelor statiei

Vedetele Intact s-au întâlnit asearã pentru a viziona împreunã premiera celui mai spectaculos show de gastronomie, Top Chef. Nicolai, Tudor şi Chef Hadad, alãturi de Alina Puşcaş au trãit emoţiile primei ediţii Top Chef în compania jurnaliştilor şi a colegilor prezenţi asearã la eveniment. Nu au lipsit momentele amuzante, glumele acide şi bineînţeles tortul Top Chef, savurat de toţi cei prezenţi.

Top Chef a fost asearã lider de audienţã în rândul publicului din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. Un rating de 7,5 % și o cotă de piață de 17,2 % au clasat cel mai tăios cooking show din România pe locul întâi în clasamentul audiențelor Antena 1 a lansat asearã Top Chef, cel mai spectaculos show de gastronomie, iar vedetele trustului le-au fost alãturi celor trei juraţi ai show-lui şi Alinei Puşcaş la vizionarea primului episod Top Chef. Mircea  Badea, rãsfãţatul Top Chef înainte de lansarea show-ului, le-a fost alãturi în aceastã searã emoţionantã, iar Chef Joseph Hadad nu a ratat momentul pentru a taxa maniera acidã de prezentare a platourilor Top Chef de cãtre moderatorul „În gura presei”.Partenerul Alinei Puşcaş de la „Te cunosc de undeva!”, Cosmin Seleşi, a venit sã îşi susţinã colega în aceastã searã importantã.

Prima ediţie “Top Chef” a aliniat la start 24 de bucãtari profesionişti, siguri pe forţele proprii şi mândri de realizãrile lor de pânã în prezent. Deja, dupã prima probã, şi-au dat seama cã mai au foarte mult de invãţat. Mai mult, dacã Chef Hadad nu intervenea prompt, viaţa unui concurent ar fi fost serios pusã în pericol. Doi dintre cei 24 de concurenţi au pãrãsit asearã bãtãlia pentru marele titlu de Top Chef. Robert Cîrstea a fost eliminat pe loc pentru cã şi-a aruncat mâncarea, în vreme ce Marius Marincaş nu a rezistat duelului cu Dan Bogatu şi a pãrãsit şi el competiţia.

Bucuresti, 06.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *