free download 78 travel guides written by experts

Antena 1 a achizitionat super show-ul Hell’s Kitchen

Antena 1 a achizitionat formatul show-ului Hell’s Kitchen, unul dintre cele mai urmarite si mai longevive show-uri de cooking din intreaga lume. Produs in peste 50 de tari, printre care UK, SUA, Australia, Suedia, Portugalia, Italia, Rusia, Spania, Mexic sau China, Hell’s Kitchen a obtinut rezultate impresionante la nivel de rating si cota de piata, fiind un etalon in materie de show-uri de gen. In SUA, emisiunea a ajuns la cel de-al 11-lea sezon, avand o audienta medie de peste 7 milioane de telespectatori. Hell’s Kitchen se va regasi in grila de toamna a Antenei 1.

Creatorul formatului Hell’s Kitchen este celebrul Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuti si mai de succes chefi din intreaga lume si un star international de televiziune. Restaurantele sale, 14 la numar, au adunat in total peste 15 stele Michelin fiind pe lista celor mai exclusiviste locuri din lume.

Inca de la primele sezoane difuzate in UK si SUA, formatul s-a bucurat de aprecierea criticilor de specialitate. “Hell’s Kitchen este o mostra a geniului in televiziune” au scris cei de la “The Guardian”, “Ramsay stimuleaza deliciile Iadului pe pamant”, spuneau cei de la “Boston Herald”, iar Entertainment Weekly l-a numit “Una din placerile noastre vinovate”.

Varianta Americana a show-ului, prezentata de altfel chiar de Gordon Ramsay, a primit de-a lungul timpului nominalizari si premii in cadrul celor mai prestigioase premii de televiziune, asa cum sunt Primetime Emmy Awards, Art Directors Guild Awards (Television), Teen Choice Award sau People’s Choice Awards

Noul show de la Antena 1 este adresat tuturor pasionatilor de cooking si bucatarilor profesionisti, aspiranti la titlul de Chef. Cei selectati sa intre in aceasta competitie, vor locui intr-o casa amenajata special pentru ei, lipita de restaurantul in care vor trebui sa gateasca. Concurentii vor fi impartiti in echipe si vor fi supusi in fiecare editie la tot felul de probe eliminatorii.

Bucuresti, 03.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *