metalshow

AnteMURAL – avanpremiera festivalului de video-mapping din Brasov

În data de 30 Iulie 2015, începând cu ora 21:30, vă invităm în Piața Sfatului din Brașov pentru a urmări un spectacol live de video-mapping 3D pe fațada Turnului Alb.

AnteMURAL este avanpremiera AMURAL – Festival vizual După Ziduri din weekend-ul 04 – 06 Septembrie, dar și modul nostru de a muta atenția brașovenilor și a turiștilor asupra promenadei După Ziduri.

Proiecțiile live de video-mapping 3D de pe fațada Turnului Alb vor fi susținute de echipa de VJ-ei români, Aural Eye. Monumentul vechi de șase secole va fi îmbrăcat timp de două ore în lumină și culoare. Proiecția va fi vizibilă din Piața Sfatului, tocmai pentru a atrage atenția vizitatorilor că, dincolo de ziduri, După Ziduri, e o lume ce trebuie descoperită.

AnteMURAL este felul nostru de a anunța Brașovul și întreaga țară că lucrăm la construcția AMURAL, festival de arte vizuale vizuale ce va avea loc în zona După Ziduri.

Tocmai pentru că AMURAL își propune ca scop să dea arta jos de pe pereți, din cadrul formal și să creeze conținut în afara galeriilor, pre-evenimentul AnteMURAL apare ca primă demonstrație de reinventare a spațiilor urbane prin creații artistice.

Am realizat prima poiecție video pe clădirile Brașovului istoric, în Piața George Enescu, iar pentru AnteMURAL revenim cu forțe noi – cel mai mare proiector din România, 22.000 de lumeni plasat la peste 50 de metri distanță.

Pentru detalii, urmăriți site-ul amural.ro și pagina de Facebook a evenimentului facebook.com/amuralfestival.

Parteneri și sponsori: Primăria Municipiului Brașov, Muzeul Casa Mureșenilor Brașov, OAR Brașov Covasna și Harghita, Universitatea Transilvania, Cercetașii României Filiala Brașov, Bistro de l’Arte, Ninebot, Freya, MIKIM, Bixel, AVL Systems, Romanian Design Week.

Parteneri media: SUB25, Think Outside the Box, igloo.ro, Agerpres, România Pozitivă, The Institute, Digi24, ziare.ro, 24FUN Brașov, Iubim Brasovul.

Echipa AMURAL.

AMURAL – Festival vizual După Ziduri este o inițiativă privată a unui grup de tineri creativi originari din Brașov. Miza lor este de a conecta orașul cu cele mai noi și mai spectaculoase manifestări artistice, propunând un festival cultural de dimensiune europeană ce aduce împreună arta alături de cele mai noi forme de creație și tehnologie care să transforme orașul în centrul cultural regional și național pe care și-l doresc atât brașovenii, cât și vizitatorii.

Bucuresti, 30.07.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *