cleaning show toamna top
Shadow

Answear lansează un nou concurs de fotografie, Art Food Inspirations, din jurul căruia fac parte Patrizia Paglieri, Ioana Puiu și Hayat Nabulsi

Answear lansează un nou concurs internațional de fotografie, Art Food Inspirations, dedicat celor pasionați de artă culinară și cu spirit artistic, ce se va desfășura în perioada 29 aprilie – 30 iunie.

Postările înscrise în concurs vor fi evaluate și jurizate de Patrizia Paglieri, Ioana Puiu și Hayat Nabulsi, trei femei cunoscute publicului pentru pasiunea lor pentru tot ce înseamnă food și fotografie, ce văd frumusețea artei culinare din fiecare preparat.

Answear Art Food Inspirations

“Ne dorim să creăm împreună o expoziție deosebită de gusturi și imagini. Dorim să stârnim admirația și să delectăm simțurile la fel cum se întâmplă în felurile de mâncare ale celor mai buni chefi din întreaga lume. Îți invităm spiritul artistic la acest festival senzorial – plin de entuziasm cu privire la arta mâncării”, spune Georgiana Pană – marketing manager Answear România.

Privește în jur, surprinde momentul și inspiră-i și pe cei din jurul tău. Arta excepțională se poate manifesta oriunde în jurul tău, este mesajul transmis prin concursul Art Food Inspirations.

Regulile concursului Art Food Inspirations:
1. Realizează o fotografie inspirată de mâncare.
2. Adaugă o scurtă descriere despre povestea din spatele fotografiei.
3. Uploadează fotografia pe Instagram.
4. Nu uita să adugi fotografiei și tagul #foodspiration_ro și tag către @answear_ro

Premiul cel mare al concursului lansat de Answear este 1 smartphone Samsung Galaxy.

Mai multe detalii pe pagina concursului: https://lifespirationstartshere.answear.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.