free download 78 travel guides written by experts

Ansamblul Luxuria Residence a fost desemnat ‘Best Upscale Project’ de către publicația THE TIMES – Investing in Property

Luxuria Residence, primul proiect rezidențial din țară cu certificare BREEAM Excellent, a obținut premiul ‘Best Upscale Residential Project’ acordat de prestigioasa publicație de real estate „THE TIMES – Investing in Property”. Premiul este o recunoaștere a conceptului de locuire unic, cu facilități integrate, pe care Impact Developer & Contractor îl implementează în ansamblul de lux din Expoziției.

Echipa editorială The Times – Investing in Property a premiat Impact pentru activitatea și rezultatele obținute în dezvoltarea Luxuria Residence, primul proiect al companiei care se adresează segmentului premium al pieței rezidențiale. Nominalizarea a fost făcută pe baza informațiilor și datelor colectate din piață, analizate și evaluate de către un juriu independent, format din profesioniști cu experiență în domeniul real estate, alături de membrii echipei editoriale The Times – Investing in Property. Evaluarea s-a efectuat în 2019, iar premiul urma să fie anunțat în cadrul Launch and Award Gala, însă în contextul pandemiei de coronavirus, înmânarea premiului a fost amânată.

Best Upscale Project - Luxuria Residence

Criteriile de selecție analizate pe baza cărora s-a acordat premiul au fost calitatea construcției, eficiența energetică, inovaţia și conceptul de locuire cu facilități integrate. Rezultatele au poziționat dezvoltatorul Impact printre cele 10 companii care au inspirat şi dominat piața de real estate din România, fiind astfel unul dintre liderii pieței rezidențiale, datorită expertizei și inovației în dezvoltarea proiectelor de referință, precum Luxuria.

Ansamblul Luxuria Residence ridică standardul de locuire prin includerea unei game variate de facilități dedicate rezidenților, pentru un stil de viață modern, occidental: 9.650 mp de spații verzi, inclusiv un parc propriu de 2.500 mp cu grădini japoneze și mobilier urban, acces securizat, locuri de joacă, un centru de fitness dotat cu aparatură de ultimă generație, servicii de concierge și mentenanță, lounge de business de 200 mp, precum și spațiu pietonal generos, locurile de parcare pentru rezidenți fiind exclusiv subterane.

Ansamblul Luxuria Residence

„Suntem onorați să câștigăm acest premiu și să fim în topul dezvoltatorilor imobiliari din România. Este o recunoaștere a eforturilor noastre de a fi întotdeauna cu un pas înainte, de a implementa standardele internaționale de sustenabilitate în dezvoltări și, mai mult decât atât, de a oferi rezidenților noștri nu doar locuințe de calitate, ci un stil de viață. Best Upscale este un atribut potrivit al poziționării proiectului și ne bucură că Luxuria este ca un magnet pentru oameni de succes, ce formează o comunitate elitistă.”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.

Construit pe un teren cu suprafață de 22.500 mp și situat între Bulevardul Expoziției și Strada Aviator Popișteanu, Luxuria Residence a fost demarat în anul 2018 și se află în ultima fază de dezvoltare, care va fi livrată în prima jumătate a anului 2021. Ansamblul include 9 blocuri cu un total 630 de apartamente premium, de la studio-uri la penthouse-uri. Punctele de interes din proximitate acoperă nevoile oamenilor de business, dar și ale familiilor: parcuri (5 min de condus până la Parcul Herăstrău), spitale, unități educaționale, restaurante, cluburi și centre de wellness, iar conectivitatea bună a locației asigură acces facil în centrul orașului, centre de business și către aeroport, ceea ce diminuează timpul petrecut în trafic.

Datorită poziționării în noul pol de business al capitalei, ansamblul prezintă un grad ridicat de interes, atât pentru investitori, care urmăresc obținerea unor randamente investiționale avantajoase, dar și pentru clienții finali care se află în căutarea unei locuințe personale premium, cu termen de livrare scurt. În primele 9 luni ale acestui an, Luxuria a generat circa 40% din vânzările de locuințe ale Impact, iar ritmul de contractare al apartamentelor este unul susținut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *