Baby Boom Show Virtual

ANRCTI aloca 1 milion de numere pentru furnizarea de servicii

de telefonie mobila

ANRCTI a alocat noi resurse de numerotatie pentru furnizarea de servicii de telefonie companiilor S.C. COSMOTE ROMANIAN MOBILE TELECOMMUNICATIONS S.A., S.C. DIREKT TELECOM S.R.L., S.C. TELECAV S.R.L. si domnului Alexandru Mihail Parseghian, persoana fizica autorizata.

In plus fata de resursele alocate in prealabil, compania Cosmote a solicitat si a primit dreptul de a utiliza 1.000.000 de numere nationale non-geografice din domeniul 0Z=07. Compania Direkt Telecom, care a solicitat pentru prima oara resurse de numerotatie, a primit dreptul de a utiliza 410.000 de numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa la nivel national si 1.000 de numere nationale non-geografice din domeniul 0Z=08, pentru servicii furnizate prin intermediul cartelelor preplatite. De asemenea, compania a primit indicativul individual pentru selectarea transportatorilor 1065.

Aflata de asemenea la prima solicitare de resurse de numerotatie, compania Telecav a primit dreptul de a utiliza un bloc de 10.000 de numere nationale non-geografice, pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa, din domeniul 0Z=03, la nivel national.

In calitate de persoana fizica autorizata, domnului Alexandru Mihail Parseghian i-au fost alocate 10.000 de numere nationale non-geografice din domeniul 0Z=03, pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa la nivel national.

Resursele de numerotatie alocate pana in prezent de ANRCTI pe baza procedurii de alocare a licentelor de utilizare a resurselor de numerotatie au depasit numarul de 79,36 milioane, din care 56% reprezinta resursele alocate pentru servicii de telefonie fixa, iar 42,8% resurse alocate pentru servicii de telefonie mobila.

Bucuresti, 9.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *