metalshow

ANRC a alocat resurse de numerotatie

 pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa companiilor Gabriel Management si Comm One Corp.

Compania Gabriel Management a solicitat si a primit 410.000 de numere din domeniul 0Z=03 pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa la nivelul intregii tari, precum si 1.000 de numere din domeniul 0Z=08 pentru furnizarea de servicii prin intermediul cartelelor preplatite. Indicativul individual pentru selectarea transportatorilor alocat acestei companii este 1097.

Comm One Corp, cea de-a doua companie careia i-au fost alocate pentru prima data resurse de numerotatie, a primit dreptul de a utiliza 410.000 de numere din domeniul 0Z=03 care vor fi folosite pentru a furniza servicii de telefonie fixa la nivel national. De asemenea, compania a primit dreptul de a utiliza cate 1.000 de numere pentru servicii oferite prin intermediul cartelelor preplatite si indicativul individual pentru selectarea transportatorilor 1098.

Resursele de numerotatie alocate pana in prezent de ANRC pe baza procedurii de alocare a licentelor de utilizare a resurselor de numerotatie au depasit valoarea de 63 de milioane din care 54,67% reprezinta resursele alocate pentru servicii de telefonie fixa, iar 44% resurse alocate pentru servicii de telefonie mobila.
 

Bucuresti, 5.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *