free download 78 travel guides written by experts

Anotimpuri la Sala Radio

Cu toate ca iarna a cuprins din nou toata tara, Orchestra de Camera Radio va invita sa va dezmortiti fizic si… auditiv si sa visati la ploile de primavara, zilele dogoritoare de vara si la covorul de frunze al toamnei intr-un concert dedicat Anotimpurilor. Anotimpurile de A.Vivaldi si Anotimpurile la Buenos Aires de A. Piazzolla sunt lucrarile ce vor fi prezentate de Orchestra de Camera Radio in data de 2 februarie 2011, ora 19.00, la Sala Radio. Dirijor si solist Robert Bokor.

Dirijor si violonist sarb, Robert Bokor s-a nascut in Macedonia intr-o familie de muzicieni. A debutat ca solist la varsta de 11 ani, alaturi de Orchestra Filarmonica din Belgrad, iar de atunci a cucerit laurii multor competitii de gen fiind castigatorul a numeroase premii si distinctii. Din 2008 Robert Bokor a fost numit director artistic al Filarmonicii din Belgrad, iar din martie 2011 va fi dirijor sef al Orchestrei de Camera Arpeggione din Austria.

Violonist si dirijor, Robert Bokor a colaborat cu numeroase orchestre din Austria, Germania, Ungaria, Israel, Italia, Polonia, Portugalia, Romania, Serbia, Coreea de Sud, Elvetia, Turcia, din tari din America Centrala si de Sud, Canada si SUA.

In paralel cu activitatea concertistica, Robert Bokor este profesor la Academia de muzica din St Gallen, Elvetia.

Pe langa combinatia de “virtuozitate instrumentala care iti taie respiratia si temperamentul slav”, Robert Bokor beneficiaza de o vioara italiana facuta de Pietro Bagatella in 1749.

Biletele se gasesc la Casa de Bilete a Salii Radio (Str. G-ral Berthelot nr. 60 – 64, sector 1) si prin reteaua Eventim, magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro.

Bucuresti, 31.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *