Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Annabel Karmel, întâlnire emoționantă cu cititorii din România, moderată de Anca Serea

Annabel Karmel, celebra autoare britanică de rețete culinare pentru bebeluși și copii mâncăcioși, s-a întâlnit la Târgul Gaudeamus cu cititorii din România, la standul Editurii Paralela 45. Gazda evenimentului a fost vedeta TV Anca Serea, ea însăși mamă a cinci copii și devoratoare a cărților autoarei britanice. Este vorba de „Marea carte de bucate pentru bebeluși și copii mâncăcioși” (2010), „Top 100 piureuri pentru bebeluși” (2011) și „Ghidul complet pentru înțărcatul copilului” (2015), cărți traduse și publicate în România de Editura Paralela 45.

„Am început să am această preocupare după ce primul meu copil, Natasha, a murit la vârsta de trei luni. Am vrut să rămână un lucru bun în urma vieții scurte a fiicei mele și am petrecut mulți ani cercetând în amănunt nutriția copilului, lucrând cu experți renumiți în domeniu”, a mărturisit Annabel Karmel.

Annabel Karmel, intalnire cu cititorii din Romania

De foarte mulți ani, „Marea carte de bucate pentru bebeluși și copii mâncăcioși” a reprezentat cartea de căpătâi cu privire la nutriția bebelușilor și a copiilor, fiind tradusă în peste 20 de limbi. În total, cărțile Annabelei Karmel au fost vândute în peste 10 milioane de exemplare în toată lumea.

„Am petrecut în bucătărie peste 25 de ani gătind mâncare sănătoasă pentru copii. Toate rețetele sunt testate pe un eșantion de bebeluși și copilași aflați la primii lor pași. Cu puțin ajutor din partea cărții, și voi veți putea pregăti mâncăruri foarte hrănitoare, ușor de preparat și cât se poate de gustoase. Vă pot promite de asemenea că atât voi cât și copiii voștri veți adora produsele rezultate fără a trebui să petreceți ore în șir în bucătărie”, le-a mai spus Annabel Karmel cititoarelor din România.

Una dintre cele mai fidele cititoare a cărților autoarei britanice este vedeta TV Anca Serea.

„Annabel Karmel este una dintre autoarele mele preferate. Și vă spun asta din experiența mea de mamă a 5 copii, 3 fetițe și doi băieței! Citesc cărțile doamnei Annabel Karmel de multă vreme și vă mărturisesc că mi-au prins foarte bine. Au fost de fiecare dată foarte folositoare și nu doar atunci când a fost vorba de rețetele culinare (copiii mei sunt fanii piureurilor Annabel), ci și pentru sfaturile ce ține de educația copiilor”, a spus Anca Serea în fața audienței.

Annabel Karmel a fost la București, la Târgul Gaudeamus, la invitația Editurii Paralela 45 și a site-ului 9luni.ro. Cărțile ei pot fi găsite la prețuri de târg la standul Editurii Paralela 45.

Parteneri media: AGERPRES, Evenimentul zilei, România liberă, Business Woman, Eva și Centrul de parenting.

Foto Oana Ivan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *