baby boom 2022
Shadow

Anna Arwidi este noul Director Regional al Axis Communications

Axis Communications, companie lider al industriei de echipamente video de rețea, anunță numirea lui Anna Arwidi ca Director Regional pentru Europa de Est, Turcia, Rusia și Comunitatea Statelor Independente.

În ultimii ani, Anna a deținut funcții precum Business Development Manager – Retail Solutions și Global Partner Manager în cadrul Axis Communications, iar anterior a fost Vicepreședinte Vânzări și Marketing la Cognimatics AB, companie ce a devenit parte a grupului Axis în 2016.

„Europa de Est este una dintre cele mai interesante și promițătoare regiuni pentru Axis Communications. În ultimii doi ani am identificat o serie de oportunități de business în această regiune, pe care, cu ajutorul partenerilor locali, le vom aborda și vom consolida astfel viziunea Axis de a construi o lume mai inteligentă și mai sigură. Sunt fericită că m-am alăturat unei echipe atât de puternice, într-un moment atât de interesant”, a declarat Anna Arwidi despre noua ei poziție.

Anna Arwidi, Director Regional al Axis Communications
Anna Arwidi, Director Regional al Axis Communications

Potrivit Anna Arwidi, Axis este o companie concentrată pe inovare, pe o îmbunătățire permanentă a produselor și soluțiilor și pe menținea angajamentului față de valori precum sustenabilitate, credibilitate și standard etic înalt.

Anna are peste 20 de ani de experiență în dezvoltarea de activități pentru organizații globale mici, mijlocii și mari din industria tehnologiei, IT și securitate. Este absolventă a Școlii de Afaceri, Economie și Drept din Göteborg și a Universității de Economie din Viena în domeniile administrării afacerilor și economiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.