free download 78 travel guides written by experts

Aniversare: RCS & RDS si National Geographic Channel

împreună de 8 ani

Au trecut 8 ani de când National Geographic Channel îşi încântă telespectatorii cu documentare fascinante despre viaţa animalelor, misterele Terrei, istorie sau religie. RCS & RDS a considerat acest moment oportun ca să-şi premieze clienţii fideli.

Campania s-a desfăşurat în perioada 1 – 31 mai 2007, iar tragerea la sorţi a avut loc în data de 8 iunie. Din asocierea RCS & RDS şi National Geographic au avut de câştigat aproape 300 de abonaţi care au completat corect taloanele de tombolă puse la dispoziţia lor prin intermediul punctelor de lucru RCS & RDS din toată ţara. Premiile constau în mingi de fotbal, seturi de creioane şi memorii portabile pentru calculator. De asemenea, 2 norocoşi îşi vor duce perechea într-o excursie de 3 zile la un hotel de 4 stele din Delta Dunării. Fericiţii câştigători vor intra în posesia premiilor în decursul următoarelor 2 săptămâni.

Şi vara abia începe! Vă vom aduce noi surprize, campanii atractive cu mii de premii pentru toate gusturile. Nu trebuie decât să vă plătiţi abonamentul şi să participati la concurs. Asta pentru că RCS & RDS îşi răsplăteşte abonaţii fideli.

Bucuresti, 12.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *