free download 78 travel guides written by experts

Aniversare 7 ani Psihoselect

Anul acesta, compania de human capital management Psihoselect, una din cele mai mari companii de resurse umane din Romania, isi sarbatoreste cea de-a 7 aniversare.

Cei 7 ani sunt un motiv de bucurie deoarece ne confirma ca principiile definitorii ale companiei, precum intampinarea nevoilor clientilor, deschidere fata de acestia, servicii specializate si adaptate in functie de nevoile lor, cresterea eficacitatii si a satisfactiei clientilor, performanta financiara si satisfactia angajatilor, reprezinta elementele care ne-au asigurat succesul si care constituie in continuare ingredientele esentiale ale brandului Psihoselect.

“ Dezvoltarea continua este caracteristica care a marcat compania Psihoselect de-a lungul timpului. Competitivitatea noastra se datoreaza ancorarii permanente in nevoile pietei locale si a celei nationale. Imi doresc ca in viitor, Psihoselect sa fie marcat in continuare de munca in echipa, pentru a putea dezvolta astfel, impreuna, servicii cu valoare pentru companie si pentru partenerii nostri” sustine Monica Ion, Managing Partner Psihoselect.

“7 ani inseamna o realizare: Psihoselect a devenit o companie cu grad mare de specializare pentru cele mai variate nevoi de human management ale clientilor nostri. Datorita extinderii si specializarii departamentelor din cadrul companiei, echipa Psihoselect poate veni mult mai usor in intampinarea clientilor, oferind valoare adugata serviciilor noastre. In plus, clientii nostri au devenit partenerii nostri, beneficiind de o abordare mult mai complexa” adauga Claudia Indreica, Managing Partner Psihoselect.

Compania Psihoselect asista firmele in proiecte de recrutare si selectie de personal pentru pozitii de top si middle management si mass recruitment. Clientii beneficiaza, de asemenea, de proiecte de consultanta pentru stabilirea grilei salariale si a structurii optime de personal, precum si de proiecte de dezvoltare personala si training. Toate proiectele sunt customizate pe cerintele specifice ale clientilor.

Printre clientii care au beneficiat de serviciile Psihoselect se numara Nokia, BYD, EBS, Epinvest, CSI, Argillon, Kromberg&Schubert, Heco, Bramac, Albalact, Vitacom, Energobit, Fares Orastie.

Ne dorim ca prin implicarea noastra sa putem ramane un partener de incredere si sa oferim aceeasi performanta cu care ne-am obisnuit clientii.

Bucuresti, 03.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *