free download 78 travel guides written by experts

Aniversare – 3 Ani de City Mall!

Concert Smiley, discounturi substantiale si… teatrul Libelula pentru cei mici !

Sambata 18 octombrie City Mall a sarbatorit 3 ani de cand suntem impreuna! O multime de oferte speciale, un concert – maraton aniversar si multe surprize pentru micii nostri vizitatori va asteapta.

Seara a inceput cu Teatrul Libelula. Cei mici s-au distrat pe cinste. Actorii Teatrului Libelula, costumati in personaje indragite de micuti au oferit baloane modelate, au realizat picturi de poveste pe fetele copiilor si le-au oferit multe surprize.

Pe scena amenajata la etajul 2 al City Mall, mai multi artisti i-au urat lui City Mall LA MULTI ANI! Anka (Anca Badiu), Alexandra Ungureanu & Crash si Smiley au sustinut recitaluri aniversare. Nici Cristina de la Impact , venita impreuna cu Anca Badiu nu s-a putut abtine si a urcat pe scena si a cantat o melodie pentru publicul din City Mall.

Pentru iubitorii de shopping, intre 18:00 si 22:00, City Mall a pregtait happy hours, 4 ore de discounturi de peste 20 % in magazinele partenere: Adagio, Barka, Benvenuti, Camel Active, Columbia Sportswear, Cuatro Perla, Danik, Erra, GMT Greenwatch,Police, Jolidon, Kappa, Killtec, Lotto, LTU Design, Motor Jeans, Obsession, Plusoptic, Primavara, Ravioli, Secuiana, Skiny,Splend’or, Sprider, Stone Creek, Timberland si Nautica, Time Out, Tina R si Kid’s Planet.

Perioada 15 octombrie- 15 noiembrie inseamna pentru vizitatorii City Mall si 1500 de premii instant plus o super tombola aniversara. Pentru orice cumparaturi in valoare de peste 100 de ron, clientii vor fi rasplatiti pe loc cu pizza, cocktail-uri, meniuri de la restaurantele noastre si chiar ore de biliard, bilete la film sau partide de joc laser tag! Premiile instant sunt oferite de Burger King, City Bistro, CityPlex, Costa Coffee, KFC, LaserMaxx, Mo-oa Caffe, Pacific Cafe, Springtime si Split Bowling & Biliard.

Mai mult decat atat, toti vizitatorii care fac dovada cumparaturilor de peste 100 de ron pot participa la o super tombola pentru premiul cel mare: o Alfa Romeo 147 ( full option). Extragerea va avea loc joi, 20 noiembrie 2008.

Va asteptam cu mic si mare la City Mall, unde distractia e la ea acasa!

Bucuresti, 21.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *