metalshow

Aniversam 11 ani de CEL.ro

CEL.ro unul dintre principalii jucatori din piata de comert electronic din Romania aniverseaza 11 ani de activitate. Evolutia retailer-ului online s-a conturat concomitent cu dezvoltarea internetului romanesc, 2004 fiind anul cand s-au realizat si primele tranzactii online achitate cu cardul.

Cu o cifra de afaceri de aproximativ 33 de milioane de euro in 2014, cu 300.000 de comenzi procesate, CEL.ro a cunoscut o crestere constanta a numarului de utilizatori, ajungand la 2 milioane in fiecare luna. Ca o comparatie, in anul 2004 Romania atingea la nivelul intregului an 3 milioane de utilizatori.

In 2004 retailer-ul a comercializat in principal, camere foto digitale si componente, 11 ani mai tarziu cele 120.000 de produse existente acoperind o larga gama de categorii, de la electrocasnice, IT, gadget-uri si device-uri mobile la produse cosmetice, ingijire personala, dar si articole de bricolaj si casa si gradina.

Pentru a putea acoperi cererea diversificata a pietei romanesti, CEL.ro colaboreaza in prezent cu peste 250 de furnizori si cu principalele firme de curierat din tara. Distributia se bazeaza si pe o flota proprie, construita in ideea livrarii de produse in ziua comenzii pentru clientii din zona capitalei, vizand in timp extinderea ariei de acoperire pentru a furniza produsele „in aceeasi zi”. Un alt punct important al filosofiei CEL.ro este continua incercare de a oferi produse la cele mai bune preturi de pe piata.

„Primii 11 ani ai CEL.ro au reprezentat o perioada frumoasa, plina de provocari si reusite. Am simtit in fiecare zi evolutia internetului romanesc, am crescut impreuna, iar nivelul atins si experienta acumulata ne ofera o baza solida pentru o dezvoltare consistenta si durabila. Anul 2015 ne va aduce o semnificativa crestere, peste estimarile noastre initiale, profilandu-se o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 30 de procente, ceea ce inseamna in jur de 40 de milioane de euro. Anul acesta vom sarbatori cei 11 ani de activitate printr-o campanie extinsa de reduceri si, desigur, pregatim si alte surprize care speram sa fie de bun augur.”, declara Tiberiu Pop, CEO al CEL.ro.

CEL.ro este cel mai mare magazin online cu capital integral romanesc, care activeaza pe piata din Romania din anul 2004. Cu o gama larga de produse, CEL.ro a contribuit la consolidarea comertului online romanesc si dispune de servicii integrate si adaptate e-commerce-ului actual. CEL.ro a inregistrat in anul 2014 vanzari de 33 milioane EUR, un portofoliu de peste 100.000 de produse și peste 800.000 de comenzi procesate pana in prezent.

Bucuresti, 22.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *