free download 78 travel guides written by experts

ANIS: Specialistii in Open Source Software sunt asteptati la MOSS 2016

Încep înscrierile pentru prezentări la ediția a doua a conferinței organizate de ANIS

ANIS – Asociația Patronală de Software și Servicii – va organiza la București, în data de 23 martie 2016, a doua ediție a conferinței MOSS – Make Open Source Software, dedicată dezvoltatorilor și pasionaților de software open source.

Comitetul conferinței deschide de mâine înscrierile pentru specialiștii open source care doresc să fie prezenţi pe scena evenimentului cu prezentări despre cele mai inovative soluții și tehnologii open source. Sunt așteptate propuneri atât din zona de business – studii de caz și bune practici, cât și din zona academică. Înscrierile se fac online pe site-ul evenimentului www.mossconf.ro.

Propunerile primite vor fi evaluate în funcție de gradul de noutate a informațiilor trimise, aplicabilitatea practică și impactul de business al soluțiilor prezentate, de către Comitetul tehnic al conferinței, format din specialiști în domeniu.

„MOSS este o conferință cu conținut tehnic și caracter educațional care încurajează schimbul de experiență între specialiștii din domeniu. Interesul acordat de participanți și atmosfera de la prima ediție ne-au demonstrat că există interes mare pentru acest tip de eveniment. Ediția MOSS 2016 va aduce mai multe prezentări interesante și mai multe oportunități de interacțiune pentru comunitatea open source din România”, spune Valerica Dragomir, director executiv ANIS.

Peste 150 de persoane – dezvoltatori, manageri de echipe sau proiecte, studenți si profesori interesați de tehnologiile open source sunt aşteptaţi să participe la eveniment.

Programul final al MOSS 2016 va fi anunțat la începutul anului viitor.

Prima ediție a MOSS care a avut loc în acest an l-a avut ca invitat special pe Brian King, European Community Manager la Mozilla și a cuprins prezentări, studii de caz și demonstrații live despre tehnologii open source. Evenimentul a fost organizat de ANIS împreună cu Intel Romania Software Development Center și a reunit peste 80 de studenți, dezvoltatori și project manageri open source.

Bucuresti, 25.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *