free download 78 travel guides written by experts

ANIMAX si-a extins reteaua de distributie cu primul magazin din Targu Mures

ANIMAX a deschis sâmbătă, 30 noiembrie 2013, primul magazin din Târgu Mureș, al 37-lea din rețea la nivel național, în urma unei investiții de 100.000 EUR. Noul magazin are o suprafață de 60 mp și este situat în incinta Promenada Mall.

„Strategia noastră de a veni cât mai aproape de consumator s-a axat pe extinderea rețelei de magazine, urmărind prezența la nivel național, proximitate față de clienți, spații bine amenajate, produse și servicii de calitate și astfel am inaugurat un nou magazin într-un centru comercial din Târgu Mureș”, a declarat Adriana Aruxandei, Manager Dezvoltare rețea Animax.

În noul magazin ANIMAX cumpărătorii pot alege din game variate de produse potrivite, multe dintre ele fiind sub marca proprie lanțului de magazine. De la hrană la accesorii, acvarii, colivii, terarii, culcuşuri şi jucării, toate produsele necesare pot fi găsite pe rafturile noului petshop din Târgu Mureș! De asemenea, clienţii pot achiziţiona şi animale de companie direct din magazinul ANIMAX! Noul petshop are un decor atractiv, viu colorat cu o amenajare inedită.

„Nu întâmplător am deschis primul magazin din Târgu Mureș. Am realizat că acest oraș are un consumator sofisticat, care alege cu grijă produsele pe care le achiziționează și care este interesat de calitatea serviciilor primite. Am identificat aici o cerere și o nevoie în întâmpinarea cărora ne dorim să venim”. A continuat Adriana Aruxandei

În 2011 Animax a obtinut o cifră de afaceri de aproximativ 10 milioane de euro, mai mare cu 2% față de 2010 iar în 2012 aceasta a crescut cu 9%, ajungând la aproape 11 milioane de euro. Pentru anul 2013 se vizează o creștere a cifrei de afaceri cu 10-20%.

Noul magazin Animax poate fi găsit în Târgu Mureș, pe strada Gheorghe Doja, nr. 243, în incinta Promenada Mall.

Animax este prezent la nivel național cu 37 de magazine, în Baia Mare, Botoșani, București, Buzău, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Piatra Neamț, Pitești, Sibiu, Suceava și Timișoara, Târgu Mureș.

Bucuresti, 02.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *