free download 78 travel guides written by experts

Animax organizeaza cea de-a doua editie a evenimentului „Sunt salvat! M-au adoptat!”

Animax, cel mai mare lanţ de petshop-uri din România, organizează duminică, 6 aprilie, începând cu ora 13:00, cea de-a doua ediție a târgului de adopţii şi donaţii “Sunt Salvat! M-au adoptat!”. Iubitorii de animale pot adopta un câine fără stăpân sau pot face donaţii pentru îngrijirea căţeilor fără adăpost (hrană, vaccin şi procedurile de sterilizare). La târg, asociaţiile pentru protecţia animalelor participante vor oferi spre adopţie căţei, iar cei care îşi vor alege un căţel la eveniment vor pleca acasă cu multe surprize oferite de Animax. Evenimentul se va desfăşura în spaţiul canin de joacă nou inaugurat de Animax împreună cu Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement din Bucureşti, în parcul Izvor din Bucureşti (Bulevardul Libertăţii).

“Rezultatele pe care le-am obţinut anul trecut organizând târgul“Sunt Salvat! M-au adoptat!” ne-au determinat să continuăm şi anul acesta acest eveniment. Sunt încă multe familii care-şi doresc un căţel şi sunt şi mai mulţi căţei care au nevoie de grija şi dragostea pe care i-o poate oferi o familie. Prin acest eveniment încurajăm adopţiile şi încercăm să schimbăm în bine viața câinilor fără stăpân din Bucureşti, pentru ca Animax înseamnă grija pentru animale.”, susţine Alina Alupoaei, Project Manager Animax.

Evenimentul organizat în parcul Izvor se adresează şi celor care au deja un căţel. Iubitorii de animale pot participa la workshop-urile de dresaj oferite de Ringstar Club, pot face poze gratuite alături de animalul lor de companie, oferite de Pet Star Foto sau pot participa la Pet Tricks Contest. Participanţii vor primi premii constând în vouchere, hrană și accesorii.

Asociaţia Cuţu-Cuţu organizează în cadrul evenimentului un workshop despre importanţa sterilizării animalelor de companie şi cum poate fi oprit procesul de înmulţire necontrolată a câinilor fără stăpân din Bucureşti.

La finalul târgului, toţi căţeii sunt invitaţi la o cină specială oferită de Animax, iar cei care au adoptat un căţel vor primi un kit de “Bun venit acasă”, cadou care conţine hrană și accesorii canine.

Târgul “Sunt Salvat M-au adoptat” este un eveniment organizat de Animax care încurajează adopţiile de animale. La prima ediţie a târgului desfăşurată în luna octombrie 2013, au fost adoptaţi 60 de căței fără stăpân, persoanele prezente la eveniment au mai donat aproximativ 5.000 de lei pentru îngrijirea câinilor fără adăpost (bani pentru hrană, vaccinuri şi proceduri de sterilizare). Evenimentul a avut loc în spaţiul de joacă pentru câini Animax din parcul Herăstrău din Bucureşti şi s-a bucurat de participarea a aproximativ 400 de persoane.

Bucuresti, 04.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *