free download 78 travel guides written by experts

Animal X si No Mercy invita pe Pacha Man si Corina

alaturi de ei la spectacolul din 7 decembrie

Pe data de 7 decembrie, la Clubul Bamboo din Bucuresti toti iubitorii muzicii pop sunt invitati la un un concert asteptat de multă vreme. Pentru nostalgici, pentru disco addicted şi pentru toţi cei care iubesc muzica buna, un concert extraordinar No Mercy si cele mai melodioase "animale" din România, Animal X. Concertul de la Bucuresti va fi o premiera si un act inedit, plin de surprize! Dupa cum deja se stie momentul serii va fi interpretarea reciproca a unei piese din repertoriile celor doua formatii. Dar surprizele nu se opresc aici. Baietii de la Animal X si-au chemat prietenii sa le fie aproape in aceasta seara minunata. Au raspuns prezent si vor canta alaturi de ei Corina si Pacha Man. Alaturi de Pacha Man, Animal X au mai cantat de curand la a-6-a editie a festivalului international de muzica urbana “Zaragoza Global” ce a avut loc in zilele de 1 si 2 septembrie in Spania. Atunci au cantat in fata a 10.000 de oameni ridicand publicul in picioare.

De asemenea, casa de discuri Media Nova International le pregateste celor doua trupe o surpriza. Va acorda urmatoarele trofee: trupei ANIMAL X 5 discuri de diamant pentru vanzari in intreaga cariera si un disc de aur pentru ultimul album ”Best Of Animal X". Pentru No Mercy se va acorda un disc de platina pentru vinzari exceptionale in Romania.

No Mercy in concert cu Animal X in peste doua ore de distractie la maxim si muzica best of the best!!! Doua ore de adrenalina muzicala si un show exploziv.

Biletele la concertul No Mercy si Animal X costa 39 RON si pot fi cumparate de la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua de magazine Diverta sau online, la www.bilete.ro In ziua spectacolului vor putea fi achizitionate direct din incinta clubului Bamboo bilete cu pret redus de 20 RON pentru elevi si studenti cu conditia prezentarii carnetului de studii.
 

Bucuresti, 6.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *