free download 78 travel guides written by experts

Animal X fata in fata cu imprevizibilul

Luni 27 martie, “The Mihnea Buret Show” atrage telespectatorii în cadrul intim şi insolit al bârlogului său pentru a fi martori la discuţiile libere ale moderatorului cu băieţii de la Animal X.

“The Mihnea Buret Show” este o producţie proprie MTV România, ce se înscrie în linia divertismentului interactiv.

În cadrul emisiunii de luni Mihnea Buret va executa “dansul Burette” şi va păstra acelaşi ritm dinamic al întregii emisiuni aşa cum ne-a obişnuit. Rubrica "patul lui Procust", în cadrul căreia sunt prezentate cele mai noi melodii ale invitaţilor, este la locul ei şi vom vedea dacă Mihnea poate dansa pe melodiile trupei Animal X. Se ştie că dacă Mihnea nu poate dansa pe o melodie aceasta nu este suficient de reuşită, linia melodică fiind singurul criteriu după care Bourette face aprecieri la adresa piesei respective.

Vom vedea în ce situaţii incomode şi neobişnuite vor fi supuşi cei trei băieţi de la Animal X, cum vor reuşi să le rezolve, ce cadou trăzneţ le oferă moderatorul şi dacă invitaţii se vor lăsa convinşi să îl “execute” în direct.
Interesant este amănuntul care îi scoate în evidenţă pe cei trei băieţi de la Animal X: din momentul primei apariţii au avut o personalitate bine construită, un look unic, nume de scenă neobişnuite şi uşor de reţinut (Hyenă pentru Şerban Copot, Şopârlă – Alexandru Salaman, Vierme – Laurenţiu Penca) şi o coregrafie impecabilă. Acesta este încă un motiv să vedem cum se vor comporta în faţa imprevizibilului.

Despre MTV:
MTV reprezintă cel mai cunoscut post muzical de televiziune, fiind ales în anul 2002, de Interbrand în cooperare cu Business Week, cel mai valoros interbrand media din întreaga lume.
 Lansat pe 15 iunie 2002, MTV România face parte din portofoliul celei mai importante reţele muzicale europene, MTV Networks Europe, care îşi difuzează programele în peste 146 milioane de locuinţe, din 52 de ţări din întreaga Europa.
MTV România este organizatorul unor evenimente de mare amploare, cu un puternic impact în industria muzicală din România, cum sunt gala premiilor anuale MTV Romanian Music Awards, MTV Live, şi are o implicare prosocială activă prin promovarea de dezbateri şi forumuri pe teme de interes general, concerte şi documentare cu caracter social.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *