free download 78 travel guides written by experts

Anima, un vin cu suflet. De la Aurelia Visinescu

Fiecare sarbatoare trebuie sa fie diferita si tu stii asta. Alt outfit, alt cadou, alt cadru de sarbatoare, alt concept…

Cum ti se pare un vin cu personalitate, facut de o femeie, si perfect pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor alaturi de iubitul tau? Impresioneaza-ti partenerul si alege chiar tu vinul pentru cina romantica din acest an.

ANIMA de la Aurelia Visinescu este un vin exclusivist, rezultat in urma alegerii celor mai buni struguri culesi in anii declarati exceptionali pentru viticultura, iar numarul de sticle este limitat.

Si pentru ca Anima inseamna «suflet» in limba latina, fiecare sticla de ANIMA se transforma intr-o declaratie de dragoste pentru iubitul tau.

Aurelia Visinescu este oenolog de profesie, co-proprietar al cramei Domeniile Sahateni si pasionata de a gasi gustul si cupajul perfect. Gama ANIMA, semnata Aurelia Visinescu, iti ofera 6 variante de vin rosu de colectie al caror numitor comun este pasiunea cu care au fost create: ANIMA 3 Fete Negre, ANIMA Cabernet Sauvignon, ANIMA Pinot Noir, ANIMA Merlot, ANIMA Syrah.

Bucuresti, 11.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *