free download 78 travel guides written by experts

Anima este partenerul RCS& RDS pentru sanatate

Anima asigura servicii medicale pentru peste 6000 angajatiai RCS & RDS din Romania

Anima (Anima Specialty Medical Services SRL), divizia prin care grupul A&D Pharma dezvolta o retea de unitati medicale destinate clientilor corporate precum si pacientilor individuali, a semnat un parteneriat cu grupul RCS &RDS, care a intrat in vigoare de la 1 octombrie 2011. Prin acest parteneriat, cei peste 6000 de angajati din Romania ai RCS &RDS, beneficiaza de servicii medicale de medicina a muncii in cadrul clinicilor Anima. Pentru localitatile din afara Bucurestiului, Anima pune la dispozitia RCS &RDS o retea de peste 130 de centre medicale colaboratoare, selectate pe baza criteriilor de calitate a serviciilor oferite.

„Am ales Anima pentru ca indeplinea criteriile noastre legate de avantajele pe care dorim sa le oferim personalului RCS & RDS. Dorim sa asiguram angajatilor nostri acces la servicii medicale competitive, atat in ceea ce priveste calitatea serviciilor, cat si accesibilitatea lor. Pentru o companie mare, extinsa la nivel national, cu personal numeros in toate sediile din Bucuresti si din tara, este foarte important accesul extins la servicii medicale. Reteaua de centre medicale pe care Anima ne-o pune la dispozitie, este unul dintre elementele importante care au conturat colaborarea noastra.”, a spus Mihai Struteanu, Director Comercial Business RCS & RDS.

„Succesul Anima se bazeaza pe o infrastructura moderna, expertiza si experienta echipei, flexibilitate si intelegerea nevoilor clientilor nostri insotita de o politica de preturi corecta si adaptata noului context economic. Cu fiecare client nou castigat oferta noastra devine mai competitiva.” a declarat Cristian Sas, Chief Operating Officer Anima.

Desi intrata pe piata serviciilor medicale in 2010, Anima a reusit sa dezvolte un portofoliu impresionant de clienti corporate situandu-se in topul primilor 5 jucatori de pe piata dupa numarul de abonati corporate. Portofoliul de clienti Anima include companii precum G4S, KPMG, UniCredit Tiriac Bank, Orange Romanian, EMAG, Romtelecom, Intesa Sanpaolo Bank, Royal Bank of Scotland, Libra Bank, Velpitar, BRD, Flanco si altii.

In prezent reteaua Anima include sase clinici si si un laborator central de mare capacitate in Bucuresti.

Despre Anima

Clinicile Anima – linia de servicii medicale a A&D Pharma, aduc pe piata romaneasca conceptul de ingrijire medicala “aproape de tine”. Datorita echipei formata din medici renumiti – apreciati de pacienti pentru profesionalismul lor – si datorita serviciilor accesibile, Anima reprezinta locul de incredere in care sanatatea ta este bunul cel mai de pret.

Despre RCS & RDS

RCS & RDS este o companie moderna, cu o experienta de peste 17 ani in furnizarea solutiilor de telecomunicatii. Compania si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila, peste 200 orase din tara.

RCS & RDS este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit si este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa. Este totodata unul din cei mai importanti operatori din regiune, furnizand servicii de telecomunicatii si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia, Serbia, Italia si Spania.

RCS & RDS are peste 600 angajati si dispune de un numar de 200 puncte de prezenta la nivelul intregii tari.

Bucuresti, 18.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *