Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

Angst lanseaza gama de produse SantiVia

Beneficiind de sprijinul Institutului de Bioresurse Alimentare, Angst lanseaza gama de produse SantiVia cu continut redus de sare si grasimi

Recunoscuta pentru preocuparea sa constanta pentru o alimentatie sanatoasa si venind in sprijinul programelor mondiale privind reducerea continutului de sodiu din alimente, compania Angst a lansat ieri in cadrul unei conferinte de presa gama de produse SantiVia cu continut redus de sare si grasimi.

Purtand sloganul “Calea spre echilibru” si beneficiind de sprijinul Institutului de Bioresurse Alimentare, produsele din gama SantiVia se adreseaza persoanelor preocupate de o alimentatie sanatoasa si reprezinta rezultatul a aproximativ 5 ani de cercetari si dezvoltari in domeniu. Preparate in perioade de timp separate de celelalte game de produse Angst, produsele din gama SantiVia cuprind crenvursti de pui, sunca Praga de curcan, sunca mediteraneana, rulada de curcan, vita in aspic, pate fin din ficatei de pui si se caracterizeaza printr-un nivel redus de sare si grasimi, constituind in acelasi timp o sursa bogata de proteine.

Grupul Angst Romania este specializat in preparate de inalta calitate din carne de porc, vita, pasare si oaie si include fabrica de preparate din carne din Buftea, ce produce specialitati din carne de porc, vita, pasare si oaie, o unitate de productie pentru mezeluri crud-uscate (Salsi Sinaia) si o fabrica de produse lactate (Swissland Mereni).

Retetele intrebuintate la prepararea specialitatilor Angst sunt preponderent traditionale dar si internationale, special pregatite pentru restaurantele cu specific.

In prezent, Angst detine 24 de magazine in Romania.

Institutul de Bioresurse Alimentare (IBA) functioneaza ca laborator de referinta in Romania, sub coordonarea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale dar pe baza de gestiune economica si autonomie financiara.

In cadrul IBA se deruleaza proiecte ample la nivel national si international ce au ca scop calitatea produselor agroalimentare si controlul acesteia. Din 2000 si pana in prezent, IBA Bucuresti a fost implicat in 20 de proiecte europene si a participat la 16 proiecte de cercetare in domeniul calitatii produselor agroalimentare.

Despre ANGST Romania

Angst este o companie romano-elvetiana specializata in preparate de inalta calitate din carne de porc, vita, pasare si oaie. Angst Romania SRL s-a infiintat in anul 1990 in Buftea cu o echipa formata din 10 angajati. 3 ani mai tarziu, odata cu construirea unei fabrici noi cu capacitate de productie de 6 tone, Angst Romania numara 80 de angajati.

In anul 1994, se deschide primul magazin in Bucuresti, situat pe Bd. 1 Mai. In doar 10 ani de la construirea primei fabrici Angst, in anul 2003, echipa numara 670 de angajati si capacitatea de productie creste la 18 tone prin achizitionarea pachetului majoritar de actiuni al fabricii de produse crud-uscate SALSI SA SINAIA.

In anul 2010, Sorin Minea preia pachetul majoritar al companiei ANGST Romania si inaugureaza cel de-al 20-lea magazin Angst, realizand in acelasi timp o serie de investitii importante necesare unei bune retele de distributie in intreaga tara.

Respectand cele patru valori fundamentale Angst (calitate, traditie, sinceritate si solidaritate), toate produsele Angst sunt realizate avand in vedere procuparea pentru o alimentatie sanatoasa si ajung in aproape toate zonele tarii prin intermediul marilor lanturi de magazine partenere Angst.

In magazinele Angst, predomina produsele din carne preparate in regie proprie dar si o sortimentatie bogata de produse food si non-food. Caracteristic magazinelor Angst este faptul ca pe toate categoriile de pret accentul este pus pe calitate si diversificare permanenta. In prezent, Angst detine 24 de magazine in Romania.

Grupul Angst Romania include fabrica de preparate din carne din Buftea, ce produce specialitati din carne de porc, vita, pasare si oaie, o unitate de productie pentru mezeluri crud-uscate (Salsi Sinaia) si o fabrica de produse lactate (Swissland Mereni). Retetele intrebuintate la prepararea specialitatilor Angst sunt preponderent traditionale dar si internationale, special pregatite pentru restaurantele cu specific.

Informatii despre produsele din gama Santi Via

Crenvursti de Pui Santi Via

· Crenvurstii SantiVia pot imbunatati in organism raportul intre colesterolul benefic si cel daunator vaselor de sange, in favoarea celui dintai, oferind consumatorilor posibilitatea de a reduce consumul de sare si lipide.
· Continut redus de sare cu minim 40% fata de media produselor similare si valoarea maxim admisa
· Continut redus de grasimi cu minim 30% fata de media produselor similare
· Continut redus de sodiu cu minim 40% fata de media produselor similare
· Reducerea valorii energetice cu minim 20% fata de media produselor similare de pe piata 205 kcal / 100 g
· Sursa de potasiu
· Sursa de fibre: adaos de fibre alimentare solubile in procent de 3,4 %
· Bogat in proteine – continut proteic 70 kcal / 100 g; asigura minim 20% din valoare energetica a produsului
· Reducerea aportului colagen – proteina de la 20% maxim admis la o medie de 4,5%
· Fara glutamat monosodic (MSG)
· Ingrediente: piept de pui, slanina, inulina, fibra de psyllium, sare, condimente

Sunca praga din piept de curcan Santi Via

· Continut redus de sare cu minim 25% fata de media produselor similare si valoarea maxim admisa
· Continut scazut de grasimi < 3 g
· Continut scazut de acizi grasi saturati < 1,5 g
· Valoare energetica redusa 93 kcal / 100 g
· Sursa bogata de proteine > 20% din valoarea energetica este adusa de proteine
· Fara glutamat monosodic (MSG)

Sunca mediteraneana Santi Via

· Continut redus de sare cu minim 30% fata de media produselor similare si valoarea maxim admisa
· Sursa bogata de proteine > 20% din valoarea energetica este adusa de proteine
· Fara glutamat monosodic (MSG)

Rulada de curcan Santi Via

· Continut redus de sare cu minim 30% fata de media produselor similare si valoarea maxim admisa
· Continut redus de grasimi fata de media produselor din aceeasi categorie
· Sursa bogata de proteine > 20% din valoarea energetica este adusa de proteine
· Fara glutamat monosodic (MSG)

Vita in aspic Santi Via

· Continut redus de sare cu minim 40% fata de media produselor similare si valoarea maxim admisa
· Continut scazut de grasimi < 3 g
· Continut scazut de acizi grasi < 1,5 g
· Sursa bogata de proteine > 20% din valoarea energetica este adusa de proteine
· Fara glutamat monosodic (MSG)

Pate Fin din Ficatei de Pui

· Continut redus de sare cu minim 30% fata de media produselor similare si valoarea maxim admisa
· Sursa bogata de proteine > 20% din valoarea energetica este adusa de protein
· Fara glutamat monosodic (MSG)

Bucuresti, 03.06.2011

{mosloadposition user9}
By Liliana Kipper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.