free download 78 travel guides written by experts

Angela Similea, Adriano Celentano, Matilda Pascal-Cojocărița, Phil Collins și Miley Cyrus, la “Te cunosc de undeva!”

O nouă seară fabuloasă, cu muzică bună și transformări de zile mari, sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”.

Lidia Buble va cânta o piesă de top în care două inimi desenate pe asfalt bat încă rănite, așteptând să se întâlnească din nou, transformată în minunata Delia. Adriana Trandafir îl va aduce la “Te cunosc de undeva!” pe fenomenalul Adriano Celentano, cel mai bine vândut interpret italian din toate timpurile, Ramona Bădescu va cânta o melodie sensibilă din anii ’80, transformată într-o mare doamnă a muzicii românești, Angela Similea, în timp ce Sebastian Muntean îl va imita pe Jay Kay, solistul de la Jamiroquai.

TCDU 12, ed 4, 0015

Ruleta personajelor i-a pregătit o mare surpriză lui Alin Pascal, pentru sâmbăta asta: să o imite pe mama sa, cunoscuta interpretă de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița. Pentru acest rol, Alin a îmbrăcat unul dintre costumele populare ale mamei sale, vechi de o sută de ani, pe care aceasta i l-a trimis, de la Bistrița, special pentru filmare.

De asemenea, în această ediție, CRBL, unul dintre cei mai mari dansatori și showmani din acest sezon, a primit o piesă care, paradoxal, se traduce: “Nu pot să dansez”. În premieră absolută, la “Te cunosc de undeva!”, el se va transforma în Phil Collins și va cânta “I can’t dance”. Julie Mayaya a pregătit un moment de o sensibilitate cu totul specială, căci va fi o divă a jazzului, uriașa artistă Ella Fitzgerald, Anisia Gafton va cânta un hit internațional în varianta controversatei Miley Cyrus, pe când Cezar Ouatu va fi tatăl lui Miley, actorul și cântărețul american de muzică country, Billy Ray Cyrus.

Invitatul special permanent al acestui sezon, Pepe, va deschide seara de gală cu un moment special, alături de Julie Mayaya. Ei se vor transforma în Kamara și Andrei Ștefănescu, membrii trupei Alb Negru, doi artiști foarte prezenți pe scena “Te cunosc de undeva!”. Unul a rămas în istoria show-ului prin glumele sale totale dar, mai ales, seci, iar celălalt a devenit câștigător al sezonului trecut, alături de Liviu Vârciu.

Care vor fi cele mai bune transformări, din punctul de vedere al juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, dar și cine va fi desemnat câștigătorul serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *