metalshow

Angajatii pot invata mai mult intr-un timp mai scurt

ELearning-ul  înseamnă a învăţa mai mult, într-un timp mai scurt, cheltuind mai puţin – trei avantaje care conduc la eficientizarea procesului de instruire şi implicit la câştigarea unor avantaje competitive pentru compania care apelează la instruirea asistată de calculator.

Evenimentul "ELearning – avantaje competitive prin instruirea angajaţilor" organizat de FinMedia, a reunit în cadrul Crowne Plaza principalii furnizori de eLearning prezenţi pe piaţa din România. La acest eveniment SIVECO România a fost partener  oficial şi a  prezentat invitaţilor AeL Enterprise, platforma completă de instruire asistată de calculator, utilizată atât de mari companii din România cât şi de sistemul educaţional din ţara noastră.

Noile tendinţe ale economiei româneşti reconsideră criteriile şi pârghiile prin care o companie poate deveni competitivă, instruirea eficientă a angajaţilor devenind un factor ce influenţează decisiv poziţia şi diferenţierea pe piaţă.

Printre beneficiile oferite de AeL Enterprise se numără instruirea şi testarea unitară a angajaţilor, eficientizarea activităţii de administrare a resurselor de instruire, monitorizarea performanţelor trainerilor şi angajaţilor, flexibilitate, reducerea costurilor cu instruirea angajaţilor, reducerea timpilor neproductivi, interactivitate şi un control foarte mare asupra informaţiilor pe care le primeşte angajatul în stagiul de pregătire.  Avantajele oferite de platforma AeL sunt completate de cele oferite de cursurile interactive, care oferă cursantului posibilitatea de a interacţiona cu informaţia care este transmisă. Instructorul este ajutat să evalueze rapid şi imediat după terminarea cursului, gradul în care cunoştinţele transmise au fost însuşite.

" O secundă, un minut poate reprezenta foarte mult pentru succesul unei afaceri, al unei companii. Azi totul se mişcă cu o viteză impresionantă, oamenii, companiile sau orice instituţie căutând metoda care să conducă la rezultate foarte bune în cel mai scurt timp. Instruirea angajaţilor nu face excepţie de la noile tendinţe, companiile orientându-se către metode şi instrumente de instruire care să reducă perioada în care angajatul trebuie să părăsească locul de muncă pentru a urma un curs. Ceea ce oferim noi companiilor care caută o metodă eficientă de instruire este o platformă de eLearning care poate fi adaptată în funcţie de necesităţile fiecărui client, un modul de colaborare care stimulează interactiunea dintre cursanţi sau instructor-cursant, cursuri interactive create pe baza celor mai noi principii educaţionale şi toate serviciile necesare implementării acestei soluţii – totul pentru o instruire completă realizată în cel mai scurt timp ", declară Radu Jugureanu, eContent Manager la SIVECO Romania.

Bucuresti, 22.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *