free download 78 travel guides written by experts

Angajatii Pizza Hut ajuta copiii din mediul rural sa isi continue studiile liceale

În cadrul campaniei “Vreau în clasa a noua”, angajații Pizza Hut au strâns peste 2000 de lei numai din actiuni proprii

Ca în fiecare an, în luna octombrie, Pizza Hut România se implică activ în desfășurarea programului de strângere de fonduri “Vreau în clasa a noua”, program inițiat de organizația World Vision. Alături de clienți, angajații Pizza Hut au contribuit la strângerea de fonduri organizând acțiuni inedite prin care au reusit să strângă peste 2000 de lei pentru copiii din mediul rural.

O primă acțiune inițiată de angajații Pizza Hut cu scopul de a încuraja donațiile a fost organizarea unui campionat de fotbal între echipele restaurantelor din București. În urma acestei acțiuni, 800 de lei au fost strânși pentru programul “Vreau în clasa a noua”.

„Unii dintre noi sunt deja părinți și pur și simplu nu am putut rămâne indiferenți, cu gândul că stă și în puterea noastră să ajutăm la îndeplinirea dorinței copiilor săraci: șansa de a continua studiile liceale.”, declară un angajat Pizza Hut care a participat la campionatul de fotbal.

O altă acțiune inedită aparține angajaților de la Pizza Hut Moșilor și Pizza Hut Delta care au organizat o licitație cu obiecte proprii, în urma căreia peste 900 de lei au fost donați pentru copiii din mediul rural.

Echipa de la Pizza Hut Sun Plaza a fost inspirată de modelul german al festivalului Oktoberfest și a organizat un astfel de eveniment de proporții cu mult mai mici și între angajați. Evenimentul a avut succes în strângerea de fonduri pentru copiii, contribuind cu încă 450 lei sumei totale stranse de angajații din celelalte locații Pizza Hut.

Si angajații Pizza Hut Liberty s-au implicat în strângerea de fonduri prin pregătirea unor produse de sezon care au fost comercializate între aceștia în schimbul unor sume modice.

Bucuresti, 01.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *