free download 78 travel guides written by experts

Angajatii Lidl au oportunitatea de a-si dezvolta cariera la nivel international

Lidl oferă angajaților săi un mediu de lucru dinamic, în care aceștia se pot dezvolta profesional inclusiv la nivel internațional. Între 2013 și 2015, 58 de angajați ai Lidl au primit oferte de lucru în alte țări în care compania activează, pe care le-au și onorat.

Dezvoltarea profesională și parcursul carierei angajaților sunt unele dintre prioritățile Lidl, în calitatea sa de angajator. Încurajând perfecționarea atât pe plan profesional, cât și personal, Lidl sprijină schimburile interdepartamentale, dar și pe cele internaționale. Echipa de Succes a Lidl beneficiază de oportunități în țările în care compania este prezentă, prin detașări pe perioade determinate sau definitive.

Din 2013 și până în prezent, Lidl a facilitat detașarea a 58 de angajați, care au avut ocazia de a lucra în țări precum Germania (44), Statele Unite ale Americii (3), Franța (4), Marea Britanie (4), Finlanda (1), Irlanda (1) sau Ungaria (1), în care Lidl activează. Funcțiile ocupate de aceștia au fost atât de Specialiști, cât și de Manageri, angajații români detașați în străinătate ocupând poziții diverse, printre care și cea de Director Regional sau Director Executiv.

„Preocuparea pentru evoluția profesională a angajaților este unul dintre pilonii politicii noastre de Resurse Umane. Într-o piață globală dinamică, angajații Lidl au ocazia de a acumula experiență la nivel internațional, un atu de neegalat pentru o carieră de succes. Fie că au fost detașați temporar sau definitiv, colegii noștri români ne-au făcut mândri în țări precum Germania, Statele Unite ale Americii sau Franța,” a declarat Dl. Frank Wagner, Președintele Consiliului de Conducere Lidl România.

Bucuresti, 07.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *