free download 78 travel guides written by experts

Angajati Sanofi alearga la Bucharest International Marathon 2012

pentru a sustine Fundatia Parinti din Romania in proiectul de dotare a Spitalului de Copii Cluj

· Sanofi va dona 20 lei pentru fiecare kilometru parcurs de angajaţi şi de susţinătorii acestora
· Cei care vor să contribuie financiar la modernizarea spitalului o pot face prin donaţii online: //www.parintiromania.ro/implica-te/

Opt angajaţi ai Sanofi România şi Zentiva, alături de prieteni şi membri ai familiilor, vor participa la Bucharest International Marathon 2012, organizat în perioada 5-7 octombrie. Participarea acestora va avea o miză socială, şi anume susţinerea Fundaţiei Părinţi din România  în proiectul de dotare a secţiei de Chirurgie Pediatrică a Spitalului de Copii Cluj. Sanofi încurajează iniţiativa angajaţilor săi şi a hotărât să doneze câte 20 lei pentru fiecare kilometru parcurs în cadrul evenimentului de către aceştia, dar şi de către susţinătorii lor care au aderat la cauză.

Toţi cei care vor să contribuie prin donaţii personale o pot face prin donaţii online, la: //www.parintiromania.ro/implica-te/.

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca este una dintre cele mai complexe instituţii medicale de pediatrie, de care beneficiază anual circa 130.000 de copii din toată ţara. Scopul proiectului „Zâmbet de copil” este dotarea cu aparatură medicală profesionistă a secţiei de Chirurgie Pediatrică, respectiv cu o masă chirurgicală Schmitz şi o lampă scialitică cu 2 braţe Brandon. Valoarea investiţiei necesare a fost evaluată la suma de 245.000 lei.

„Dacă în 2011 prioritar pentru Spitalul de Copii Cluj era dotarea bucătăriei centrale, care s-a finalizat cu succes şi datorită implicării Sanofi România şi a angajaţilor săi, anul acesta de maximă importanţă este dotarea cu aparatură medicală de înaltă performanţă a secţiei de Chirurgie Pediatrică a Spitalului de Copii Cluj. De ce am ales secţia Chirurgie Pediatrică? Pentru că ultima dotare majoră s-a întâmplat în 1970… acum 42 de ani. Pentru că anual aici ajung peste 2200 de pacienţi cu stări grave, adică peste 100% din capacitatea de ocupare a secţiei; ne bucurăm că Sanofi România a devenit deja „partener de cursă lungă” în proiectele Fundaţiei Părinţi din România şi sperăm să rămână unul dintre partenerii de încredere ai maratonului pentru … zâmbete”, a declarat Cristina Grigore, Director Executiv al Fundaţiei Părinţi din România.

”Câţi dintre noi se trezesc în fiecare dimineaţă mulţumind pentru sănătate? Câţi dintre noi sunt recunoscători, în fiecare zi, pentru zâmbetele lor şi ale celor din jur? Eu şi colegii mei ne numărăm printre aceşti oameni recunoscători. Şi pentru asta… alergăm. Motivaţia alergătorilor e diversă. Să alergi pentru tine, să-ţi depăşeşti limitele, să îţi dăruieşti sănătate, libertate, stare de bine, e minunat. Ce-ar fi însă dacă fiecare pas al tău ar fi un cadou pentru cei care au nevoie de el? Ce-ar fi dacă fiecare pas al tău ar însemna să dăruieşti sănătate? E un fel de a spune, dar asta încercăm – ne străduim să contribuim la creşterea accesului la tratament al copiilor care au uitat să zâmbească. Alergăm pentru „Zâmbete de copil”. Şi alergăm senini, cu zâmbetele copiilor noştri în suflet” – Corina Nechita, Coordonator Naţional de Vânzări – divizia Diabet, Sanofi România.

Angajaţii Sanofi şi Zentiva sunt deja la al treilea proiect de acest gen. În aprilie 2011 au alergat la Maratonul Internaţional Cluj, iar banii donaţi de companie în numele lor au fost alocaţi copiilor care suferă de diabet, pentru a-i sprijini în lupta dusă zilnic împotriva acestei afecţiuni. Apoi a urmat Bucharest International Marathon 2011, când mai mulţi angajaţi Sanofi şi Zentiva au alergat, alături de prieteni şi familie, pentru cauza susţinută de către Fundaţia Părinţi Clujeni. Ca urmare, Sanofi a donat anul trecut 7.600 lei pentru renovarea bucătăriei centrale a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj Napoca.

Bucuresti, 03.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *