free download 78 travel guides written by experts

Angajati ai Raiffeisen Bank lucreaza pe santierul Habitat for Humanity Romania

pentru a oferi unei mame o locuinta decenta unde cele doua fetite ale sale sa creasca in siguranta

20 de angajați ai Raiffeisen Bank vor lucra cot la cot cu specialiștii Habitat for Humanity România pentru a oferi Elenei Ene și celor două fetițe gemene ale sale din comuna Cristian, județul Brașov, o locuință decentă. Timp de două zile, între 9 și 10 mai, angajații Raiffeisen Bank vor ajuta la repararea tavanului, zugrăvirea pereților interiori și fațadei casei și vor construi o cameră pentru baie, într-un proiect comun Habitat for Humanity România, Raiffeisen Bank și Asociația Diaconia Ajutor Internațional din Brașov.

Elena Ene își crește singură cele două fetițe, Alina Ioana și Bianca Maria, în vârstă de opt ani. Casa în care locuiesc este moştenire de la părinţi, încălzirea este făcută de o sobă de tablă pe care mama şi găteşte iar chiuveta unde se spală este în curte. WC-ul putred din lemn este un pericol pentru cele două fetițe cărora le este frică să iasă noaptea afară. ”Instalația electrică și tavanul trebuie reparate neapărat. Sunt bolnavă și asta mă împiedică să am un loc de muncă stabil, de multe ori le dau fetelor seara turte din făină, apă și sare. Cea mai mare dorință este ca fetele mele aibă un loc mai bun în care să crească, să învețe și să se joace”, spune Elena Ene.

Casa în care locuiește familia Ene va fi complet renovată, instalația electrică și acoperișul vor fi înlocuite, va fi racordată la apă curentă și canalizare. De parteneriatul dintre Habitat for Humanity România, Raiffeisen Bank și Asociația Diaconia Ajutor Internațional va beneficia încă o familie din județul Brașov până la finalul acestui an.

Bucuresti, 07.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *