free download 78 travel guides written by experts

Angajamentul Starbucks pentru EMEA: Perfectiunea Espresso in fiecare cana, in fiecare zi

Ziua de 14 martie stabilește un nou standard pe piața cafelei: începând cu această zi, Starbucks va demonstra lumii întregi ce înseamnă Perfecţiunea Espresso! La Starbucks cafeaua va fi PERFECTĂ de fiecare dată. Dacă nu va fi aşa, va fi preparată din nou, până când va deveni perfectă!

O cafea bună nu este suficient de bună pentru Starbucks! În obsesia sa de a oferi clienţilor băutura preferată exact aşa cum trebuie să fie, indiferent că este vorba de Espresso, Cappuccino, Latte sau Macchiato, începând din această primăvară, Starbucks nu promite nimic mai puţin decât PERFECŢIUNE!

Începând cu 14 martie, simultan în toate cafenelele Starbucks din Europa, Africa şi Orientul Mijlociu, deci şi în cele din România, va fi adusă la viaţă noua promisiune Starbucks:

Doar shot-uri perfecte de espresso provenite din cele mai rafinate boabe de cafea arabica vor alcătui băuturile Starbucks, iar pentru a păstra aroma în totalitate, acestea nu vor fi folosite mai mult de 10 secunde.

Doar barista foarte bine pregătiţi, maeştri în arta cafelei vor prepara băuturile. Ei au devenit adevăraţi artişti în a crea desene din lapte proaspăt fiert şi spumă de lapte pentru băutura latte, create special pentru a încânta privirile.

Doar cele mai bune espresoare pot crea shot-urile perfecte de espresso. De asemenea, Starbucks a introdus o noutate – o cană inovatoare folosită la fierberea laptelui cu ajutorul căreia barista pot conferi spumei de lapte o textură catifelată desăvârşită, asigurându-se astfel că vor oferi de fiecare dată o băutură espresso preparată perfect.

În plus, fiecare espresso de la Starbucks nu va avea doar un gust excelent, ci va şi face fapte bune, pentru că este 100% certificat Fairtrade, iar standardele Starbucks în ceea ce priveşte practicile etice de aprovizionare asigură condiţii de preţ corect pentru toţi fermierii producători de cafea.

Perfecţiunea Espresso este promisiunea pe care Starbucks o face lumii întregi, însă este şi o promisiune personală pe care fiecare barista Starbucks o face faţă de fiecare consumator, în parte. De aceea, începând cu 14 martie, toţi barista se vor prezenta clienţilor înainte de a le prepara băutura! Şi tot de aceea, îi vor întreba cum se numesc, pentru a le scrie numele pe cană, ca un simbol al promisiunii Starbucks de a prepara fiecărui consumator o cafea… perfectă.

Pentru a marca această zi memorabilă a reînnoirii pentru Starbucks, chiar pe 14 martie fiecare consumator Starbucks poate gusta Perfecţiunea Espresso comandând gratuit una dintre cele două băuturi legendare pe bază de espresso, Latte şi Cappuccino! Apoi, în fiecare zi de luni, pentru o perioadă de timp limitată, la fiecare Latte sau Cappuccino cumpărat, se va oferi un al doilea, gratuit!

Pentru a însoţi cafelele perfecte pe bază de espresso, Starbucks a introdus în cafenelele din România şi o prăjitură vedetă: New York Style Cheese Cake, mai exact două straturi de cremă de brânză fină, catifelată, aşezate deasupra unei cruste gustoase de pesmet.

Pentru cei care îşi doresc şi cafea pentru acasă, Starbucks oferă în această primăvară prima cafea Starbucks® Blonde Roast cu adevărat uşor-prăjită. Această gamă include două noi sortimente de cafea: Starbucks Veranda Blend™ o cafea delicată, cu un amestec de arome din America Latină şi note de nucă de cocos şi alune uşor prăjite şi Starbucks Willow Blend™ un mix proaspăt de cafea realizat din sortimente de cafea din America Latină şi din Africa de Est, nuanţat de o uşoară aromă de citrice.

În această primăvară, Starbucks te invită să sărbătoreşti anotimpul reînnoirii în fiecare cană, în fiecare zi!

Bucuresti, 13.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *