free download 78 travel guides written by experts

ANFP formeaza absolventii Bursei Speciale „Guvernul Romaniei”

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici informează că, în data de 28.10.2011, va avea loc deschiderea Programului intensiv de pregătire şi integrare în domeniul administraţiei publice din România destinat beneficiarilor bursei speciale „Guvernul României” şi a Programului intensiv de formare specializată în vederea accederii la statutul de manager public destinat absolvenţilor bursei speciale „Guvernul României”.

Obiectivul general al formării vizează dezvoltarea competenţelor participanţilor pentru a dobândi abilităţile necesare integrării în sistemul administraţiei publice din România.

La programele de formare în domeniul administraţiei publice, structurate în module de formare şi stagii de practică, participă un număr de 30 de cursanţi.

“Beneficiarii Bursei Speciale „Guvernul României” trebuie să urmeze un program de formare în cadrul ANFP, pentru a putea fi plasaţi în instituţii publice ca manageri publici sau în funcţii de conducere şi răspundere, după caz. În acest context, îi asigur pe aceştia de implicarea Agenţiei pentru ca întreg procesul să fie încununat de reuşită, în beneficiul administraţiei publice româneşti”, a subliniat domnul Andras SZAKAL, preşedintele ANFP.

Bucuresti, 28.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *