free download 78 travel guides written by experts

Anemari-Helen Necsulescu este noul Director de Programe al Habitat for Humanity Romania

Anemari-Helen Necșulescu este noul Director de Programe al Habitat for Humanity România începând cu 1 septembrie.

Anemari-Helen Necșulescu are o experiență de peste 15 ani în sectorul non-guvernamental și 7 ani în management. Anterior, Anemari-Helen Necşulescu a fost Director Executiv al Asociaţiei ACCEPT (2013-2014), Director Executiv al Asociaţiei Community Links (2011-2013), iar timp de șapte ani a deținut diverse poziții în cadrul German Marshall Fund și International Republican Institute.

La Habitat for Humanity România, Anemari-Helen Necșulescu va coordona Departamentul Național de Programe, fiind responsabilă de realizarea și implementarea strategiei de programe și advocacy la nivel național și de dezvoltarea programelor filialelor Habitat for Humanity România.

“Anemari-Helen Necșulescu completează echipa Habitat for Humanity România, care s-a consolidat începând cu acest an cu oameni profesioniști și dedicați. Sunt convins că este omul potrivit care va face ca proiectele noastre să se extindă, iar resursele să fie gestionate cât mai eficient pentru a ajuta mai mulți oameni să aibă o locuință decentă. Îi urăm bun-venit și îi dorim mult succes”, a declarat Mario DeMezzo, director național Habitat for Humanity România.

“Am cunoscut îndeaproape impactul extraordinar pe care organizația Habitat for Humanity îl are în viața unei familii, unei comunităţi, și mi-am dorit să mă alătur acestei energii pozitive. Aduc cu mine experienţa, puterea de muncă şi dorinţa de a dezvolta programele ce vor schimba viața a mii de oameni. Pe de altă parte, dreptul la o locuinţă decentă şi situaţia locuinţelor din România reprezintă un subiect aflat prea puțin pe agenda publică de la noi şi îmi doresc să schimb acest lucru“, spune Anemari-Helen Necșulescu.

Anemari-Helen Necşulescu este specializată în științe politice. Ea deţine un doctorat (Consolidare și tranziție în România post-comunistă: articularea dialogului dintre societatea civilă și actorii politici) și un masterat în Ştiinţe Politice, ambele obținute la Universitatea din București.

Anemari-Helen Necşulescu va raporta direct Directorului Național, Mario DeMezzo.

Bucuresti, 02.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *