free download 78 travel guides written by experts

Andrei Vitan, Raluka, Ana Baniciu și SONJA lansează clipul piesei „Temperatura”

Andrei Vitan, Raluka, Ana Baniciu și SONJA și-au unit forțele și au creat o poveste de vară de neuitat prin videoclipul piesei „Temperatura”. Filmările au avut loc pe plaja din Vadu, iar fetele apar în ipostaze extrem de sexy pe malul mării. Decorul exotic, costumele de baie, părul în vânt creează un vibe de vară, de vacanță și stat la plajă sub soarele dogoritor al după-amiezii.

Melodia este un remake după piesa originală a lui Andrei Vitan – „Temperatura”, lansată în vara anului 2018, care a ajuns la aproape 9 milioane de vizualizări. Andrei și-a descoperit pasiunea pentru muzică din copilărie, a făcut canto și dans. „Temperatura e o piesă sexy. Când dai play înțelegi de ce. E piesa cu vibe-ul ăla de vară pe care o asculți și iarna și primăvara și toamna. În combinație cu Raluka, Ana și SONJA cu siguranță temperatura va crește! Fetele sunt foarte tari, au o apariție spectaculoasă, și, pe lângă faptul că sună foarte bine, arată foarte bine! La clip ne-am distrat și am avut parte de tot felul de peripeții… de la afundarea mașinilor în nisip până la insectele care înțepau până la sânge”, spune Andrei.

Raluka, una dintre cele mai bune voci din România, nu trece neobservată datorită timbrului special și al show-ului pe care artista îl face de fiecare dată când se urcă pe scenă. Raluka a participat și a câștigat emisiunea Asia Express alături de colega ei, Ana Baniciu, fiica celebrului cântăreț Mircea Baniciu. Între cele două s-a legat o frumoasă prietenie și au fost încântate să se distreze la malul mării, în timpul filmărilor. Raluka își dorea de mult timp să lanseze o piesă împreună cu Ana: „Când am ascultat această piesa m-am gandit direct la ea. E o piesă care îți rămâne in cap, iar cu ocazia asta i-am cunoscut și pe Andrei Vitan și pe Sonja și mă bucur!”

Temperatura

La rândul său, și Ana este încântată de această lansare: „Temperatura e o piesă de vară care te duce cu gândul la vacanță și mă bucur de colaborare, mai cu seamă că este și prietena mea, Raluka, în acest proiect.” SONJA, o apariție seducătoare, cu o voce aparte, promite multe surprize muzicale plăcute muzicale pe viitor: „Nu m-aș fi gândit că prima mea lansare va fi alături de Raluka și Ana Baniciu, pe care le apreciez. Piesa îmi plăcea încă de când am auzit-o în varianta lansată de Andrei”.

De regie s-a ocupat Silviu Mindroc, de producția videoclipului Loops Production, iar producția piesei este semnată de Alex Cotoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *