Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Andrei Stefanescu de la Alb Negru s-a accidentat

chiar de la antrenamentele pentru „Serifi de Romania”

Andrei Ștefănescu de la Alb Negru a început cu stângul filmările pentru reality show-ul „Șerifi de România”, care va începe din 9 noiembrie la Antena 1 de la 20.30. Vedeta povestește că a reușit să se accidenteze chiar de la primele antrenamente, astfel că lovitura i-a tot dat de furcă pe parcursul filmărilor.

„În timpul antrenamentelor a trebuit să sar un gard de beton, pe care am crezut că-l voi sări mai ușor, dar m-am înșelat și m-am lovit foarte tare la tibie, ceea ce mi-a îngreunat de multe ori filmările. M-am ales cu o umflătură care a ținut aproape trei luni. În rest, sigur că m-am tot lovit, zgâriat și am făcut multe alte julituri, ca de altfel toți concurentii prezenți”, povestește acesta.

Andrei mai spune că înainte de a intra în show-ul de la Antena 1 s-a bazat pe condiția fizică obținută la meciurile de fotbal la care a participat și atât. „Din păcate nu am putut face nimic special înainte de show. Făcusem parte din toate proiectele lungi de până atunci, „Te cunosc de undeva”, „Splash”, „Poftiți pe la noi”, plus că am participat la Campionatul mondial de fotbal al artiștilor, am avut concerte, așa că nu m-am putut duce nici măcar la sală. Și cred că lucrul ăsta s-a simțit puțin în timpul show-ului. M-am bazat pe faptul că jucând fotbal condiția mea fizica nu va fi una proastă. Apoi, sigur că făcând zilnic alergări la show, exerciții fizice și elemente care presupuneau efort fizic susținut, am început să îmi revin puțin”, mai spune Andrei.

Cum se va descurca artistul la misiunile grele de la „Șerifi de România”, telespectatorii Antena 1 vor descoperi din 9 noiembrie de la 20.30.

Bucuresti, 03.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *