bucharest tech week 2021

Andrei Plesu in dialog cu Horia Roman Patapievici

Joi, 21 iunie, ora 20.00
TVR Cultural, regal de idei la Înapoi la argument,

La ultima ediţie a emisiunii Înapoi la argument din acest sezon, Horia Roman Patapievici are un invitat cu totul special, cu care va vorbi pe o temă de interes pentru noi toţi.
    
„Avem o viaţă! Ce facem cu ea?”. Acesta este punctul de plecare al discuţiei dintre invitatul Andrei Pleşu şi moderatorul Horia Roman Patapievici.
„Din păcate, viaţa noastră mereu ne scapă printre degete”, este de părere Horia Roman Patapievici. Oarecum mai optimist, invitatul său propune telespectatorilor TVR Cultural câteva reţete pentru ca viaţa să nu ne mai scape printre degete: „Să te opreşti în loc, să tragi aer în piept, să ieşi din gata făcutul care ţi se pregăteşte”, sugerează Andrei Pleşu. Sau „să nu ne lăsăm îmbolnăviţi de seria de figuri impuse”, mai spune el.
    
Nu rataţi ultima ediţie a emisiunii Înapoi la argument de joi, 21 iunie. Discuţia celor doi intelectuali ne poate oferi câteva idei pentru a ne trăi frumos viaţa.
    
Emisiunea Înapoi la argument pune în valoare discursuri puternice de pe piaţa ideilor, din cultura română şi cultura europeană. Principalul scop al emisiunii moderate de Horia Roman Patapievici la TVR Cultural este de a promova un alt gen de talk-show şi anume: dezbaterea culturală, care pune în circulaţie idei, discursuri expresive şi interesante, personalităţi cu adevărat reprezentative pentru spiritualitatea românească.
    
Printre invitaţii din acest sezon ai lui Horia Roman Patapievici s-au numărat: scriitoarea Constanţa Vintilă Ghiţulescu, criticul literar Dan C. Mihăilescu, colecţionarul Vasile Parizescu, doctorul în filosofie Dana Jalobeanu, scriitorul Ion Vianu etc.

Bucuresti, 20.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *