free download 78 travel guides written by experts

Andrei Leonte –invitat special la „Te cunosc de undeva!”

Andrei Leonte, câştigătorul X Factor, va fi sâmbătă invitatul special al super show-ului Te cunosc de undeva! Telespectatorii vor avea ocazia să îl vadă pe Andrei într-o ipostază cu totul nouă.

Chiar dacă pe parcursul celor zece săptămâni de gale X Factor, telespectatorii l-au putut cunoaşte destul de bine pe Andrei Leonte şi l-au putut vedea interpretând o gama variată de melodii, de la balade la piese rock sau dance, telespectatorii îl vor vedea sâmbătă într-o cu totul altă ipostază pe Andrei. Acesta va intra în pielea unui personaj celebru din lumea muzicii, iar transformările prin care va trece vor fi spectaculoase. 

Nu mai puţin spectaculoase vor fi şi transformările prin care vor trece concurenţii. Aceştia au tras la sorţi la finalul ediţiei trecute numele artiştilor pe care îi vor avea de interpretat în gala de sâmbătă. Cele opt vedete concurenţi de la Te cunosc de undeva! vor fi, pe rând: Tina Turner, Angela Similea, Aerosmith, Ricky Martin, Mihai Trăistariu, David Bisball, Joe Cocker şi Shakira.

Cum vor evolua aceştia, telespectatorii vor afla urmărind sâmbătă, de la 20.20, Te cunosc de undeva! numai pe Antena1.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză și Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenti luptă în fiecare editie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală, editie în care publicul va decide cine merită să câștige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului vor fi Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 21.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *