Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Andrei Leonte canta la KidsFest 2012

Andrei Leonte, câştigătorul primului sezon X Factor urcă la sfârșitul săptămânii viitoare pe scena KidsFest, alături de Smiley și Hi-q. În perioada 16-17 iunie 2012, în Parcul Unirii, va avea loc prima ediţie a festivalul “Lumea lui P*ET – Kids Fest”, eveniment dedicat în exclusivitate celor mici.

“Lumea lui P*ET” este un adevarat oraş în miniatura, o lume plină de culoare şi de veselie, creată special pentru zilele pe care Prietenul ExtraTerestru P*ET doreşte să le petreacă în Bucureşti, alături de copii. Evenimentul promite participanţilor două zile de poveste, din care nu vor lipsi muzica live, jocurile, concursurile, piesele de teatru, precum şi o serie întreagă de alte surprize pregătite de amfitrionul evenimentului, “P*ET”. Printre cei care le va cânta povestea sa celor mici și celor mari veniți la evenimentul din Parcul Unirii se va număra și Andrei Leonte, câștigătorul primul sezon X Factor.

Andrei Leonte a câștigat primul sezon al super show-ului X Factor de la Antena 1, iar acum, la mai puţin de o jumătate de an de la câştigarea titlului X Factor şi a celui mai mare premiu din istoria show-urilor de gen din România: 200.000 de euro, Andrei este în plină ascensiune. A lansat deja două melodii, este invitat să cânte în întreaga ţară şi îi este apreciată prezenţa la evenimente şi emisiuni de televiziune.

Acelaşi destin îl pot avea acum şi alţi români care cred că pot face show. Antena 1 aduce în toamnă un nou sezon X Factor, iar înscrierile au început deja pe www.xfactor.a1.ro. În curând, caravana X Factor va porni periplul prin ţară în căutarea românilor care au factorul X sau, altfel spus, a acelora care au voce, charismă, transmit emoţie şi fac show. Oraşul în care încep căutările este Craiova, pe 15 iunie, fiind apoi urmat de Sibiu, Cluj, Iasi, Timişoara şi Bucureşti. Programul castingului poate fi găsit pe site-ul show-ului: www.xfactor.a1.ro.

Bucuresti, 08.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *