free download 78 travel guides written by experts

Andrei leonte, “atacat” de o fana pe bicicleta

Andrei Leonte, câştigătorul primului sezon X Factor ar putea oricând deveni instructor de mers pe bicicletă. Desi mereu pe fuga din cauza programului incarcat, Andrei şi-a făcut, de curând, timp să ajute o fană aflată la prima intalnire cu bicicleta.

Un accident s-a transformat într-o experienţă cât se poate de plăcută şi de utilă pentru una dintre fanele lui Andrei Leonte. Venind de la studio unde lucreaza dqjq la o nouă piesă şi mergând la ora de canto, Andrei aproape a fost călcat de o bicicletă manevrată de o tânără care părea ca-şi şine cu greu direcţia. După ce şi-a revenit din sperietură, Andrei s-a oferit să o înveţe pe fată să mearga pe biciletă făra să-şi mai piardă echilibrul şi direcţia. Intâlnirea nu s-a lăsat doar cu o lecţie de mers pe bicicletă, ci şi cu un autograf şi cu promisiunea fetei că, data viitoare cand il va intalni pe stradă, nu-l va mai accidenta, mai ales ca este o fană convinsa ce-l admira pe Andrei înca din primele gale X Factor.

Andrei Leonte este câştigătorul primului sezon X Factor. În această toamnă, Antena 1 le va oferi altor români şansa de a îşi îndeplini visul şi a arăta unei ţări întregi că au factorul X. Show-ul care a scris istorie în întrega lume revine cu un nou sezon la Antena 1, avându-I în ipostaza de juraţi pe Delia, Cheloo şi Dan Bittman. Cei trei vor porni periplul prin ţară în căutarea următorului super star al României. Pe 24 si 25 iulie se vor afla la audiţiile X Factor din Cluj, pe 30 şi 31 la Iaşi, pentru ca această etapă a consursului să se încheie la începutul lunii august, în Bucureşti.

Bucuresti, 11.07.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *