free download 78 travel guides written by experts

Andrei Leonte a cunoscut-o pe Loreen la X Factor

“Ii mul’umesc lui Dumnezeu c[ prima data cand am vazut o gala xfactor din public, a fost in sezonul 2!

Lui Andrei Leonte, câştigătorul primului sezon X Factor, gala de duminica trecută i-a oferit o experienţă cu totul nouă: aceea a unui spectator care s-a putut bucura de tot show-ul extraordinar fără a mai simţi emoţiile unui concurent. Mai mult, câştigătorul primului sezon X Factor a avut ocazia şi să o întâlnească în back stage pe Loreen, invitata specială a celei de-a doua gale live X Factor.

"Ii multumesc lui Dumnezeu că prima data când am văzut o gală X Factor din public, a fost în sezonul 2! În orice caz, ce-am trăit duminică a fost probabil ce au simtit oamenii care au avut experienţe în afara trupului şi se pot vedea pe ei însisi din exterior. A fost pur şi simplu incredibil fiindcă la fiecare pas aveam în minte ce simţeam eu anul trecut pe vremea asta. Mai întâi eşti chemat la scenă şi stai în spate până când te prezintă mentorul! Apoi urmează clipul de prezentare timp în care urci pe scenă şi dai ochii cu publicul pentru prima data în ziua aceea, revezi juriul, totul e pregatit, aranjat şi stralucitor, totul e pornit şi indreptat spre tine si-ţi dai seama, în fiecare saptamană, că în momentul acela absolut totul este acolo pentru tine. Cât ţine clipul de prezentare ai un răgaz, timp în care poti să iţi intri în stare sau poţi să te dai singur peste cap, toţi fug in jurul tau să iti construiasca decorul, când, la un moment dat se numară 5,4,3,2,1 şi toată lumea face linişte să te audă pe tine. Bafta!

Clar este că X Factor îi va marca pe toţi şi vor mai povesti mult timp de acum încolo prin ce au trecut în această perioadă. Indiferent dacă vor câştiga sau nu, indiferent de ce vor face după, ceea ce trăiesc ei acum nu le va putea lua nimeni. După ani de zile dupa alte încercari şi bariere eventual mult mai grele se vor putea gândi, aşa cum sigur o să fac şi eu, "mai ţii minte când eram “copii” şi eram la Xfactor?" 🙂 ", a povestit Andrei Leonte despre ce a simţit duminica trecută când s-a aflat în public la cea de-a doua gală live.

Câştigătorul primului sezon X Factor a mers şi în backstage, i-a întâlnit pe finalişti, dar şi pe Loreen, invitata galei, cea alături de care s-a şi fotografiat.

Bucuresti, 20.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *