free download 78 travel guides written by experts

Andrei de la Alb Negru se enerveaza pe Lucian Ghimisi: “Cine te plateste pe tine?”

Duminică, 26 ianuarie, la “Totul e permis”, Andrei Ștefănescu îl critică pe Lucian Ghimiși pentru felul simplist în care și-a construit povestea, la proba „Cuvintele tabu”, iar acesta din urmă ripostează: escaladează canapeaua și sare la Andrei.

“Cum e mă, să joci așa, mă?”, l-a certat Andrei pe Lucian, la încheierea probei, aruncând către el cu un șorț de bucătărie. “Cine te plătește pe tine?”, a continuat componentul trupei Alb Negru. „Vezi cum și-o caută și el cu mine?”, s-a enervat Lucian și, într-o secundă, a sărit peste canapea drept în brațele lui Andrei.

Lucian Ghimiși a avut de construit, la proba “Cuvintele tabu”, o poveste pe baza cuvintelor care-i erau derulate pe un ecran, însă fără să le rostească. Misiunea de a ghici aceste cuvinte i-a revenit partenerei sale de joc, Rona. Acțiunea se petrece într-o bucătărie, în care Rona trebăluiește. Lucian sosește și urmează să-i dea o veste șoc.

Cum s-a încheiat disputa Lucian Ghimiși – Andrei Ștefănescu, vedeți duminică, 26 ianuarie, de la ora 20.30, la “Totul e permis”.

Bucuresti, 23.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *