free download 78 travel guides written by experts

Andrei Aradits, profesor si in viata de zi cu zi

Juratul „Te cunosc de undeva!”, Andrei Aradits, a fost de-a dreptul fascinat de rolul de profesor oferit de transforming show, încât şi-a dorit foarte mult sã îl continue şi în spatele camerelor de filmat. Astfel, Andrei a acceptat cu drag propunerea de a fi trainer de Artã Dramaticã şi Videofeedback în cadrul unui proiect înfiinţat de rectorul UNATC, Adrian Titieni.

Andrei Aradits a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale" în 1996, la clasa profesorului Florin Zamfirescu, iar de atunci a cucerit scena cu fiecare apariţie a sa. A fost distribuit în numeroase piese de teatru, dar şi în lungmetraje cu nominalizãri la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes şi seriale de televiziune care au înregistrat de-a lungul timpului audienţe extraordinare, între care şi Narcisa Sãlbaticã, de la Antena 1.  Nici domeniul publicitãţii nu i-a fost indiferent lui Andrei, de-a lungul timpului jucând în numeroase reclame.

Rolul de profesor de actorie, din cadrul singurului transforming show din România, „Te cunosc de undeva!” i-a plãcut atât de mult lui Andrei, încât a decis sã continue acest proiect şi în afara camerelor de filmat. Astfel, Andrei a acceptat cu drag propunerea de a fi trainer de Artã Dramaticã şi Videofeedback în cadrul unui proiect înfiinţat de rectorul UNATC, Adrian Titieni – //www.competenteincomunicare.ro/.

Bucuresti, 24.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *