free download 78 travel guides written by experts

Andrei Aradits a fost pe placul fanilor Alice Cooper

L-a imitat senzaţional pe celebrul rocker

Pe scena celui mai nou transforming show, „Te cunosc de undeva!”, care a luat startul în aceastã searã la Antena 1, au avut loc transformãri de senzaţie, care au fãcut deliciul telespectator. Andrei Aradits a suprins pe toatã lumea intrând în pielea îndrãgitului cântãreţ de muzicã rock Alice Cooper. În costum de piele, lanţuri şi smokey eyes, actorul Andrei Aradits a întrecut orice aşteptare în aceastã searã, la „Te cunosc de undeva!”.

Antena 1 a lansat în aceastã searã show-ul primăverii, Te cunosc de undeva! Opt vedete vor apărea în faţa telespectatorilor aşa cum nu au mai fost văzute până acum. CRBL, Delia Matache, Maria Buză, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge şi Iulian Vasile au acceptat provocarea Antena 1 de a face parte din cel mai nou transforming show, “Te cunosc de undeva!”, iar prestaţia lor din aceastã searã a fost una de excepţie. Timp de 11 săptămâni, cele opt vedete vor concura una împotriva celeilalte timp încercând fiecare să intre cât mai bine în pielea personajelor pe care le vor avea de interpretat şi să îi convingă pe cei patru juraţi că merită să primească un punctaj cât mai mare.

O transformare spectaculoasã şi care i-a lãsat pe toţi fãrã cuvinte a venit însã din partea unuia dintre cei patru membrii ai juriului. Ca de la actor la actor, Andrei Aradits a împumutat câte ceva de la celebrul rocker Alice Cooper, astfel cã apariţia sa pe scena supershow-ului “Te cunosc de undeva!” a fost una de zile mari. În costum de piele, bocanci, cu lanţuri şi smokey eyes, pânã nici cel mai bun prieten nu l-ar fi recunoscut pe Andrei în interpretarea emblematicului Alice Cooper.

Invitatul special al primei ediţii „Te cunosc de undeva!” este carismaticul prezentator al emisiunii „În gura presei” Mircea Badea. Într-o ipostazã în care nu a mai fost vãzut vreodatã, Mircea Badea va face super show pe scena „Te cunosc de undeva!”. Ce invitat surprizã le rezervã telespectatorilor cea de-a doua ediţie a super show-ului „Te cunosc de undeva!”, rãmâne de vãzut sâmbãta viitoare, de la 20:20, la Antena 1.

Bucuresti, 18.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *