metalshow

Andreea Rotaru este noul specialist în CSR din cadrul V+O Communication

Andreea Rotaru se alătură echipei V+O Communication în calitate PR Account Manager, poziţie din care va coordona proiectele de CSR ale clienţilor agenţiei, dar şi strategia de comunicare pentru conturile FMCG din portofoliu.

“Am văzut în Andreea un bun cunoscător al mediului de business şi unul dintre pionierii domeniului de CSR din România de aceea sunt convinsă că alăturarea ei echipei agenţiei va aduce un plus de valoare serviciilor pe care le oferim partenerilor noştri. Experienţa de “client” acumulată în toţi aceşti ani va fi cu siguranţă un atu în furnizarea şi implementarea de strategii de comunicare eficiente“, a spus Loredana Vişa, director general V+O România.

Andreea are o experienţă de peste 13 ani în comunicare, relaţii cu autorităţile şi media, responsabilitate socială corporatistă şi protecţie socială. Din 2003 a ocupat funcţia de CSR Manager în cadrul Alexandrion Grup România şi a coordonat activităţile uneia dintre primele fundaţii corporatiste din Romania.

“La V+O Communication am găsit combinaţia ideală de profesionalism, creativitate, etică, loialitate faţă de parteneri şi spirit de echipă, toate acestea au constituit motivaţia principală pentru care într-o primă fază am ales să devin client al agenţiei şi, acum, să mă alătur echipei de specialişti de aici. Cu siguranţă, această schimbare îmi va oferi noi oportunităţi şi provocări”, a declarat Andreea Rotaru.

Andreea are o experienţă de 6 ani în domeniul protecţiei sociale, lucrând în instituţii precum Direcţia de Protecţie a Copilului Prahova sau Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare din cadrul Primăriei Ploieşti.

V+O Communication este o agenţie de comunicare internaţională, intrată pe piaţa românească în anul 2006, condusă din mai 2008 de Loredana Vişa, din postul de General Manager. V+O România oferă servicii de consultanţă în comunicare strategică, public affairs, comunicare de criză, de brand, corporatistă şi internă, CSR şi comunicare online.

Din portofoliul V+O Communication România fac parte clienţi precum Coca-Cola, COSMOTE, Depozitul de Papetarie, Germanos, GlaxoSmithKline, Global Finance, Romalimenta, SAP, Trenkwalder Sobis.

Bucuresti, 19.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *