free download 78 travel guides written by experts

Andreea Perju strange bani pentru doua fetite care locuiesc in subsolul unui bloc

A plâns mult Andreea Perju când a văzut la televizor, la Observatorul dimineții, în ce condiții își crește fetițele familia Mircescu: la subsolul unui bloc, într-o încăpere insalubră, fără aerisire, fără apă curentă, gaze, toaletă sau geamuri. Și a luat hotărârea să facă tot ce poate ca să-i ajute pe acești oameni să-și crească omenește cele două copile, Daniela Cristina (o lună și trei săptămâni) și Ștefania Gabriela (patru ani și nouă luni), ambele de o vârstă apropiată cu cea a fetițelor Andreei. Cu sprijinul lui Vali Butnaru, prezentatorul Observatorului matinal, a vizitat a doua zi familia Mircescu și a văzut cu ochii ei situația dramatică în care acești oameni își duc zilele.

Cu sprijinul prietenelor sale, mămici la rândul lor, Andreea Perju le-a dus fetițelor, în zilele ce au urmat, lapte și alte produse alimentare, Pampers, hăinuțe și jucării. Ba mai mult, le-a dus pe Daniela Cristina și Ștefania Gabriela la consultație, la medicul pediatru al fetițelor sale.

Ulterior, a deschis un cont în care s-au strâns deja 2.000 de lei, de la prieteni ai Andreei, dar și de la alți oameni cu suflet bun care au aflat de acest demers de pe contul ei de Facebook. Contul este deschis pe numele din buletin al Andreei, respectiv Dociu Laura-Andreea, având codul Iban RO89BRDE445SV75329544450. “Am deschis acest cont în speranța că voi reuși să strâng acolo, cu sprijinul altor oameni cărora le pasă, suma de 10.000 de euro necesară pentru achiziționarea unei garsoniere, pentru că aceste fetițe cresc condiții inumane. De asemenea, încerc să-i găsesc un loc de muncă tatălui lor”, ne-a spus actrița de la iComedy.

“Chiar ieri (n.n.3 decembrie) le-am mai dus doi saci cu hăinuțe noi și curate… Știi ce m-a impresionat mult la acești oameni? Faptul că deși sunt extrem de săraci, nu-și exploatează copiii. Nu-i trimit la cerșit. Și nici ei nu ies cu copiii în brațe la cerșit. Vor să muncească și încerc să-I ajut și în această privință. Îmi doresc din tot sufletul să fac ceva bun pentru acești copii, care n-au nici o vină că s-au născut într-o familie atât de săracă. De aceea, îi rog să ne ajute pe toți aceia care pot. Acești copii au dreptul la o viață mai bună! Haideți să ne unim forțele și să strângem 10.000 de euro ca să le cumpărăm o garsonieră confort 3! Orice sumă mă ajută spre împlinirea unui vis”, mai spune ea.

Din această toamnă, Andreea Perju face parte din echipa iComedy și o puteți vedea vineri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Bucuresti, 05.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *